„Realme“ ruošiasi vos 60 eurų kainuosiančio „Note 50“ modelio pristatymui: paaiškėjo, kada įvyks pristatymas ir kokias savybes pasiūlys šis telefonas

Lukas Snarskis

2024-01-20, 17:01

0 komentarų

Lyg uraganas į išmaniųjų rinką įsiveržusi Kinijos bendrovė „Realme“ dabar pasidalino naujienomis apie atnaujintą šūkį. Nuo šiol kompanija naudos šūkį – „Make it real“. Kinijos kompanijos vadovas taip pat atskleidė, jog šiemet bus iš naujo apibrėžti prekinio ženklo standartai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Realme“ ruošiasi vos 60 eurų kainuosiančio „Note 50“ modelio pristatymui: paaiškėjo, kada įvyks pristatymas ir kokias savybes pasiūlys šis telefonas

Kinijos kompanija „Realme“ naujus metus pradeda ne tik su nauju šūkiu, tačiau jau netrukus turėtų debiutuoti ir visiškai nauja išmaniųjų telefonų serija. Internete jau buvo kalbama apie „Note“ serijos įrenginius, o dabar tai patvirtino ir bendrovės vadovai.

Jau sausio 23 dieną bus pristatyti naujieji „Realme Note 50“ serijos išmanieji telefonai. Deja, tačiau kompanijos atstovai neatskleidė jokių specifikacijų, tačiau jau dabar yra žinomos pagrindinės detalės. Jau žinoma, kad „Note 50“ modelis bus labai panašus į anksčiau pristatytą „Realme C51“.

Naujasis „Realme Note 50“ bus aprūpintas 6,74 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su HD­+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmanusis telefonas veiks su „Unisoc T612“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties.

Įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 10W įkrovimo galimybe. „Note 50“ modelio nugarėlėje – 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera, o greta ir portretams skirtas objektyvas. Priekinėje dalyje – 5 MP asmenukių kamera.

Pranešama, jog naujasis „Realme Note 50“ išmanusis bus prieinamas mėlynos ir juodos spalvų, o jo kaina turėtų siekti vos 60 eurų. Tiesa, kol kas nėra žinoma ar šis modelis pasieks Europos rinką. Kaip bebūtų, viską sužinosime jau sausio 23 dieną, kuomet įvyks oficialus pristatymas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas