„Samsung“ atnaujina prieš keletą metų pasiūlytą naujieną: pasiekti naujienas ir panašų turinys bus dar paprasčiau nei anksčiau

Artūras Nalivaiko

2023-04-07, 07:45

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų gamintojai nuolat stengiasi savo gerbėjams pasiūlyti naujų funkcijų, o taip pat daug dėmesio skiria ir jų patogumui. Pokyčiai netrukus turėtų pasiekti ir „Samsung“ įrenginių savininkus, o pagrindinis jų akcentas – galimybė patogiai pasiekti naujienas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ atnaujina prieš keletą metų pasiūlytą naujieną: pasiekti naujienas ir panašų turinys bus dar paprasčiau nei anksčiau

2020 metų pabaigoje „Samsung“ pristatė „Samsung Free“ galimybę, kuri debiutavo kartu su „One UI 3“ vartotojo sąsajos versija bei atkeliavo su visais „Galaxy S21“ serijos išmaniaisiais telefonais.

Ši platforma buvo sukurta konkuruoti su „Google Discovery“, pasiūlant vartotojams įvairiausią turinį – čia naudotojai gali peržiūrėti įrašus, skaityti naujienas. Didžiausias privalumas – viskas pasiekiama su vos vienu piršto perbraukimu pagrindiniame telefono ekrane.

Dabar, „Samsung“ imasi permainų ir ši galimybė bus žinoma kaip „Samsung News“. Nesunku nuspėti, kad pagrindinis akcentas bus skiriamas naujienų turiniui. Negana to, specialiame lange nebeliks vaizdo įrašų peržiūros galimybės, o taip pat ir žaidimams skirto skirsnio.

Skelbiama, jog „Samsung News“ leis surasti vartotojus labiausiai dominančias istorijas, o viską bus galima lengvai ir greitai pasiekti tiesiai iš savo išmaniojo telefono. Verta paminėti, jog iš šios funkcijos pasitraukianti žaidimų ir vaizdo įrašų galimybė niekur nedings – ji bus perkelta į atskiras programėles.

Tokie pasikeitimai turėtų įsigalioti jau nuo balandžio 18 dienos. Pranešama, kad nuo šios dienos pasikeitimai palies visus „Samsung“ išmaniųjų telefonų savininkus ir vartotojus pasieks palaipsniui.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas