„Samsung“ flagmanai sulauks didelių pokyčių: laukiamas didžiulis kamerų atnaujinimas

Lukas Snarskis

2021-06-24, 11:05

0 komentarų
„Samsung“ flagmanai sulauks didelių pokyčių: laukiamas didžiulis kamerų atnaujinimas

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ šiemet neketina pristatyti „Galaxy Note“ serijos išmaniųjų telefonų. Tokios kalbos buvo pasirodę dar praėjusiais metais, tačiau šiemet, panašu, jog išties šių flagmanų neišvysime. Vietoj to, didžiausias telefonų gamintojas ketina pristatyti „Galaxy Z Fold3“ ir „Galaxy Z Flip3“ sulenkiamus produktus. Tai turėtų reikšti ir tai, jog „Galaxy S“ serija gali sulaukti didesnių pokyčių nei įprastai.

Šiemet prekyboje pasirodę „Galaxy S21“ serijos išmanieji telefonai buvo labai panašūs į savo pirmtakus, kuriuos „Samsung“ pademonstravo praėjusiais metais. Tikėtina, kad viskas turėtų pasikeisti su „Galaxy S22“ flagmanų serija, kuri turėtų būti pristatyta kitų metų pradžioje, o čia mes išvysime išties didelių pokyčių.

Pranešama, jog 2022 metų „Samsung“ flagmanų serija sulauks didelių pokyčių, o didžiausi jų – kamerų specifikacijose. Naujieji produktai turėtų pasižymėti 50 MP raiškos vaizdo jutikliais aprūpintomis pagrindinėmis kameromis, o greta – du 12 MP kameros. Pirmoji ji turėtų būti teleobjektyvas su 3x optiniu priartinimu, o antroji – plataus kampo. Palyginimui, „Galaxy S20“ ir „Galaxy S21“ serijos įrenginiai turėjo 12 MP pagrindines kameras.

Jau kuris laikas kalbama ir apie tai, jog „Samsung“ turi savo sprendimą, norint sumontuoti asmenukių kamerą po ekranu, tačiau labai realu, kad šio sprendimo „Galaxy S22“ serijos flagmanuose mes neišvysime. Šaltinių teigimu, „Samsung“ ir toliau naudos kamerų išpjovą ekrane. Daugelio tikriausiai nenustebins ir tai, jog kitų metų flagmanai ir toliau veiks su „Qualcomm“ arba „Exynos“ procesoriais, priklausomai nuo regiono.

Kol kas išlieka neaišku kada galėtų įvykti naujųjų „Samsung“ flagmanų pristatymas, tačiau labiausiai tikėtina, jog spaudos konferencija bus surengta 2022 metų pradžioje. Tačiau šios bendrovės gerbėjams naujienų bus pateikta dar šią vasarą. Rugpjūčio mėnesį gamintojas ketina pristatyti du naujus sulenkiamus išmaniuosius telefonus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas