„Samsung Galaxy S24 Ultra“ kameros neteks vienos savybės: planuojami pokyčiai, kurie atims vieną galimybę, tačiau pasiūlys kitų naujovių

Lukas Snarskis

2023-09-24, 11:00

0 komentarų

2023 metams artėjant link pabaigos – daugėja informacijos apie išmaniuosius telefonus, kurie debiutuos jau kitų metų pradžioje. Niekaip ne paslaptis, jog daugelis gamintojų pradėjo ruošti galingiausius savo flagmanus, o tarp tokių bendrovių – ir „Samsung“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung Galaxy S24 Ultra“ kameros neteks vienos savybės: planuojami pokyčiai, kurie atims vieną galimybę, tačiau pasiūlys kitų naujovių

2024 metų pradžioje turėtų debiutuoti „Samsung Galaxy S24“ serijos išmanieji telefonai, o remiantis naujausia informacija galingiausias šios serijos modelis gali sulaukti nemažai pokyčių. Kaip žinia, kitąmet turėtų debiutuoti trys modeliai – „Galaxy S24“, „Samsung Galaxy S24+“, o taip pat ir „Galaxy S24 Ultra“.

„Samsung“ jau ne vienerius metus siūlo 10x optinio priartinimo galimybę savo flagmanuose, kuri debiutavo su „Galaxy S21 Ultra“ flagmanu. Tačiau šios galimybės gali nebelikti jau kitąmet. Šaltinių Kinijoje teigimu, kitąmet pasirodantis „Galaxy S24 Ultra“ turės tik 3x ir 5x priartinimo opcijas.

Skelbiama, jog „Samsung Galaxy S24 Ultra“ turėtų naudoti 10 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą teleobjektyvą, kuris pasiūlys 3x priartinimą, o kitas nugarėlėje esantis objektyvas – naujas 50 MP raiškos sensorius, kuris pasiūlys 5x optinio priartinimo galimybę. Pažymima ir tai, jog naujoji kamera turėtų suteikti ženkliai geresnę nuotraukų kokybę nei anksčiau.

Kalbant apie pagrindinę galingiausio „Samsung“ flagmano kamerą, čia turėtų būti naudojamas naujas 200 MP raiškos vaizdo jutiklis. Pranešama, jog tai turėtų būti „ISOCELL HP2SX“, kuris gali pasiūlyti „Super Quad Phase Detection“ automatinį fokusavimą. Priekinėje telefono dalyje turėtumėme rasti tą pačią 12 MP asmenukių kamerą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas