„Samsung” į užmarštį išlydėjo vieną populiariausių telefonų Lietuvoje

Dainius Martinkus

2021-05-06, 10:00 (atnaujinta 2021-05-26, 10:38)

0 komentarų
„Samsung” į užmarštį išlydėjo vieną populiariausių telefonų Lietuvoje

Kai 2017 metais pasaulį išvydo „Samsung Galaxy S8“ išmanusis telefonas, kompanija tvirta žengė į ateitį, atsisakiusi plačių ekrano kraštinių ir perėjusi prie siaurų ekrano rėmelių. Nenuostabu, kad „Galaxy S8“ net ir praėjus 4 metams po išleidimo vis dar atrodo puikiai ir guli daugelio lietuvių kišenėse.

Deja, šiandien šio revoliucinio modelio savininkams turime blogų žinių. „Samsung“ oficialiai pranešė nutraukianti programinės įrangos atnaujinimus „Galaxy S8“ išmaniajam telefonui po beveik ketverius metus besitęsusio palaikymo. Tiesa, „Galaxy S8“ jau kurį laiką gaudavo tik saugumo paketų atnaujinimus, kurie buvo leidžiami dukart per metus. „Android OS“ atnaujinimų šis telefonas nebegauna jau ilgą laiką. Paskutiniuoju atnaujinimu tapo 2021 balandžio mėn. saugumo paketas, vainikavęs „Galaxy S8” kelionę.

Primename, kad „Samsung“ savo pirkėjams siūlo ketverių metų telefono gyvavimo ciklą. Tai reiškia, kad ketverius metus „Samsung“ įsipareigoja tiekti atnaujinimus. Be „Samsung“ ir „Google“ tik vos keli gamintojai yra įsipareigoję tiekti saugumo atnaujinimus. Dažnu atveju naujiniai siūlomi vienerius arba dvejus metus nuo telefono išleidimo datos.

Vis dėlto reikia paminėti, kad „Samsung“ atnaujinimus nutraukė ne visiems „S8“ serijos įrenginiams. „Galaxy S8 Active“ kas ketvirtį ir toliau gaus saugumo paketų atnaujinimus, o „Galaxy S8 Lite“ kol kas saugumo atnaujinimus gauna du kart per metus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas