„Samsung“ papasakojo apie „Galaxy A55“ modelyje naudojamą lustą: pasakė, kokiomis išskirtinėmis savybėmis pasižymi naujasis „Exynos 1480“

Lukas Snarskis

2024-04-03, 12:00

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų – sulenkiami modeliai, aukščiausios klasės flagmanai ar itin pigius variantus. Bendrovės asortimente galima rasti ir nemažai vidutinės klasės prietaisų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ papasakojo apie „Galaxy A55“ modelyje naudojamą lustą: pasakė, kokiomis išskirtinėmis savybėmis pasižymi naujasis „Exynos 1480“

Dar visai neseniai, „Samsung“ oficialiai pristatė „Galaxy A55“ išmanųjį telefoną, kuris jau prieinamas ir Lietuvoje. Naujasis bendrovės įrenginys naudoja „Exynos 1480“ mikroschemų rinkinį, tačiau pristatymo metu nebuvo pateikta jokios informacijos apie šį lustą.

Kaip bebūtų, naujojo „Samsung“ mikroschemų rinkinio savybės pagaliau buvo paviešintos. Gamintojas informavo, jog šis lustas sukurtas naudojant 4 nm architektūrą. Čia naudojama „Xclipse 530“ vaizdo plokštė, paremta AMD RDNA architektūra.

„Samsung“ teigimu, „Exynos 1480“ lustas užtikrina 53 proc. didesnį vaizdo plokštės našumą, lyginant su ankstesnės kartos „Exynos 1380“ modeliu. Naujasis mikroschemų rinkinys taip pat siūlo kintamo dažnio šešėliavimą (VRS) ir pažangų vaizdo didinimą.

„Exynos 1480“ turi du „Cortext-A78“ branduolius, kurių taktinis dažnis siekia 2,75 GHz, o taip pat ir šešis „Cortex-A55“ su 2,0 Ghz taktiniu dažniu. Čia taip pat rasime ir 5G palaikymą bei „Wi-Fi 6E“ ryšio technologiją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas