Šis „Xiaomi” modelis prilygsta „Nokia 3310”: nukrito iš 8 aukšto ir puikiai veikia

Ignas Petrikonis

2020-08-29, 09:50 (atnaujinta 2022-12-02, 10:53)

1 komentaras
Šis „Xiaomi” modelis prilygsta „Nokia 3310”: nukrito iš 8 aukšto ir puikiai veikia

Legendinis „Nokia 3310” dėl savo tvirtumo tapo tikrų tikriausia memų žvaigžde. Nukritus šiai Nokijai dūžta grindys, o ne pats telefonas, padėjus „3310” ant bėgių, virsta traukinys - tokie ir panašūs juokeliai sklando internautų bendruomenėje. Nors šiuolaikiniai išmanieji šios legendos savo korpuso tvirtumu negali pralenkti, kartais pasitaiko tų, kurie bent jau gali lygintis. Naujausiu pavyzdžiu tapo „Xiaomi” dukterinės kompanijos kūrinys „Redmi Note 8”.

Neseniai vienas šio išmaniojo savininkas internete pasidalino istorija, kaip jo telefonas per klaidą buvo išmestas iš 8 namo aukšto ir įkrito į baseiną. Vartotojas po tokio akrobatinio triuko tikėjosi rasti tik korpuso šipulius, tačiau buvo maloniai nustebintas, pamatęs, jog jo „Redmi Note 8” atsipirko stipriu korpuso įlenkimu. Žinoma, ekranas skilo, į kameros modulį pateko vandens, bet telefonas ir toliau buvo puikiai valdomas bei veikė.

Šis įrašas socialiniame tinkle pro akis nepraslydo ir „Xiaomi” įkūrėjui bei dabartiniam vadovui Lei Jun, kuris nepraleido progos pasidžiaugti puikia „Redmi Note 8” kokybe.

Vis dėlto šioje istorijoje didžiausią vaidmenį suvaidino ne tik išmaniojo kokybė, kiek jo korpuso konstrukcija. Taupydama kaštus, Kinijos milžinė „Redmi Note 8” rėmą pagamino iš plastiko, kuris dėl savo minkštumo puikiai sugėrė smūgį, kai prabangesni modeliai su aliuminio rėmu šioje situacijoje būtų patyrę kur kas didesnę žalą.

Primename, kad „Redmi Note 8” buvo išleistas lygiai prieš metus. Didžiausia telefono naujove buvo laikomas net 4 galinių kamerų rinkinys, tada dar nebūdingas biudžetinės klasės modeliams. Įrenginys taip pat galėjo pasigirti 6,3 colio įstrižainės FHD+ IPS ekranu, „Snapdragon 665” procesoriumi, iki 6GB operatyviosios atminties bei didele 4000mAh baterija, palaikančia 18W greitąjį įkrovimą.

Jeigu norite apie šį modelį sužinoti daugiau, siūlome paskaityti mūsų parengtą „Redmi Note 8T” apžvalgą, kurią rasite čia.

1 komentarų

Geras

Įšokau į vandenį su rūbais, kišenėje buvo redmi note 8t, mirė ant visam, nepadėjo ir ekrano keitimas, 3310 nekartą buvo džiovintas ant radiatoriaus, taigi nesvaikit .

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas