„Ulefone“ ruošiasi pigaus „Armor X7“ modelio išleidimui – jau žinomos galimybės bei siūloma telefoną laimėti nemokamai

Lukas Snarskis

2020-03-05, 01:00 (atnaujinta 2023-01-01, 13:15)

0 komentarų
„Ulefone“ ruošiasi pigaus „Armor X7“ modelio išleidimui – jau žinomos galimybės bei siūloma telefoną laimėti nemokamai

Dauguma išmaniųjų telefonų gamintojų stengiasi kažkuo išsiskirti iš kitų. Vienos kompanijos įrenginiai žinomi dėl puikių kamerų, kiti dėl itin talpių baterijų, o pavyzdžiui „Ulefone“ geriausiai žinomi dėl savo kuriamų itin atsparių telefonų. Kinijos gamintojas ruošiasi išleisti ir dar vieną naują modelį, kuris nustebins ne tik savo žema kaina, tačiau ir puikiomis specifikacijomis.

„Ulefone“ netrukus į prekybą išleis „Armor X7“ išmanųjį telefoną, kuris pasižymės 5 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiškos ekranu. Žinoma, pačios įspūdingiausios šio modelio savybės – žvelgiant į jo atsparumą. Skelbiama, jog šis įrenginys turės IP68 sertifikatą, kuris rodo atsparumą vandeniui ir dulkėms.

„Ulefone Armor X7“ pasižymės ir „MIL-STD-810G“ sertifikatu, kas rodo ir telefono galimybes išgyventi ir itin sudėtingomis sąlygomis. Išmanusis telefonas veikia su „MediaTek MT6761“ procesoriumi bei turės 2 GB operatyviosios (RAM) bei 16 GB vidinės atminties, kurią neabejotinai bus galima praplėsti atminties kortele.

Itin atsparus „Ulefone“ telefonas neturės įspūdingos kamerų konfigūracijos ir gamintojas nugarėlėje nusprendė įmontuoti tik vieną kamerą. Pastaroji turės 13 MP raiškos vaizdo jutiklį. Priekinėje „Armor X7“ modelio dalyje rasime 5 MP raiškos kamerą asmenukėms. Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis 4000 mAh talpos baterija, o nugarėlėje taip pat rasime ir pirštų antspaudų jutiklį.

Bent jau kol kas šio išmaniojo telefono kaina nėra skelbiama, tačiau neabejotinai ji nebus labai didelė. Tiesa, „Ulefone“ oficialiame savo puslapyje rengia konkursą, kurio metu galite laimėti šį išmanųjį telefoną visiškai nemokamai. Daugiau informacijos apie tai galite rasti paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas