LG turi gerų naujienų senesnių televizorių turėtojams: pristatymo speciali programa, kuri jau netrukus leis mėgautis gerokai patobulinta vartotojo sąsaja

Arnas Balčiūnas

2024-01-08, 16:36

0 komentarų

Kiekvienų metų sausis yra ypatingas technologijų gerbėjams ir entuziastams. Ne išimtis ir 2024 metų pradžia, kuomet Las Vegase įvyks kasmetinė CES (ang. Consumer Electronics Show) paroda, kurioje išvysime daugybę naujienų. Savo naujausius produktus ketina pademonstruoti ir Pietų Korėjos milžinė LG.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
LG turi gerų naujienų senesnių televizorių turėtojams: pristatymo speciali programa, kuri jau netrukus leis mėgautis gerokai patobulinta vartotojo sąsaja

Las Vegase netrukus prasidės bene didžiausia kasmetinė technologijų paroda, o joje išvysime ir naujausius LG išmaniuosius televizorius. Kompanijos atstovai ketina pademonstruoti 2024 metų naujienas, įskaitant naujus OLED ir QNED ekranus. Naujausi modeliai bus siūlomi su „webOS“ operacine sistema.

LG taip pat pristato ir naują galimybę, kuri turėtų patikti daugeliui senesnių bendrovės televizorių turėtojų – tai "webOS Re:New". Šios programos pagrindinis tikslas - per ateinančius 5 metus esamiems klientams suteikti „naują televizoriaus patirties džiaugsmą“.

Jau šių metų pradžioje planuojama pradėti atnaujinti naujausią OS versiją į reikalavimus atitinkančius išmaniuosius televizorius, kurie, gamintojo teigimu, bus aprūpinti puikiomis personalizavimo savybėmis pasižyminčia vartotojo sąsaja. Tai leis LG televizorių turėtojams rūšiuoti turinį į norimas kategorijas ir vėliau matyti tai pagrindiniame ekrane.

Pranešama, jog „webOS Re:New“ bus pradėta diegti visuose LG OLED modeliuose, kurie išleisti 2022 metais, taip pat OLED „Flex“ ir „Posé“. Prie jų, kaip pradiniai programos dalyviai, prisijungs 2022 metais pristatyti „LG QNED99“ ir „LG QNED95“ serijos televizoriai. LG atstovai pažymi, jog netrukus prie šios programos gali būti prijungta ir daugiau įvairių modelių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas