Lietuvių pamėgta bendrovė pademonstravo įspūdingą televizorių: įspūdingo dydžio ekranas, nuostabios savybės, tačiau kaina įkandama ne kiekvienam

Arnas Balčiūnas

2023-11-02, 10:45

0 komentarų

Kinijos technologijų milžinė „Xiaomi“ pristatė naują išmanųjį televizorių, kuris pretenduoja tapti rekordiniu modeliu. Naujasis „Xiaomi TV S Pro 100“ yra didžiulis televizorius su milžinišku 100 colių įstrižainės ekranu ir įspūdingu maksimaliu 1000 nitų ryškumu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Lietuvių pamėgta bendrovė pademonstravo įspūdingą televizorių: įspūdingo dydžio ekranas, nuostabios savybės, tačiau kaina įkandama ne kiekvienam

Šis didžiulis televizorius yra didžiausias kada nors pagamintas „Xiaomi“ produktas ir kelia susidomėjimą visame pasaulyje. Daugelis tikisi jo prieinamumo Europoje. Atidžiau pažvelkime į nuostabias šio naujojo televizoriaus savybes.

„Xiaomi TV S Pro 100“ turi didžiulį 100 colių ekraną, todėl tai yra didžiausias „Xiaomi“ išmanusis televizorius. Jis gali būti montuojamas trimis skirtingais būdais: tvirtinamas prie sienos, dedamas ant jo laikiklio arba montuojamas ant mobilios centrinės konsolės. Dėl savo didelio ekrano jis gali užpildyti visą sieną ryškiais vaizdais ir spalvomis.

Viena iš išskirtinių „Xiaomi TV S Pro 100“ savybių yra tikslus foninio apšvietimo valdymas su 384 nepriklausomomis valdymo zonomis. Jis taip pat siūlo 1 milijono prie 1 dinaminį kontrasto santykį. Tai užtikrina gilias spalvas, tobulą juodą atspalvį ir ryškų spalvų atvaizdavimą.

Televizoriuje yra ryškumo jutiklis, kuris automatiškai reguliuoja ekrano ryškumą pagal aplinkos apšvietimo sąlygas. Prisitaikymas prie aplinkos yra vienas pagrindinių šio išmaniojo televizoriaus privalumų.

Be to, „Xiaomi TV S Pro 100“ palaiko didelį atnaujinimo dažnį iki 144 Hz. Tai užtikrina sklandų ir tolygų judėjimą, kas ypač naudinga žiūrint veiksmo kupiną turinį ir žaidžiant. Konkurenciniame režime atnaujinimo dažnis pasiekia įspūdingus 240 Hz.

Kalbant apie spalvų atkūrimą, televizorius apima 94 % DCI-P3 spalvų erdvės ir suteikia daugiau nei milijardą spalvų. Jis taip pat siūlo pritaikomą spalvų temperatūrą, pagrįstą turiniu ir aplinka, todėl žiūrėjimas tampa labiau įtraukiantis.

„Xiaomi TV S Pro 100“ turi „AMD FreeSync“ sertifikatą. Dėl to turinio atkūrimo vėlavimo laikas yra mažas, maždaug 4 ms. Jame taip pat yra dvi HDMI 2.1 įvestys, kurios sumažina įvesties delsą.

Garso atkūrimui televizoriuje yra aštuoni garso blokai, kurių bendra galia siekia 30 W. Kartu su „Dolby Vision“ ir „Dolby Panorama“ palaikymu tai gerina garso ir vaizdo patirtį. Po gaubtu televizorių varo keturių branduolių procesorius su 4 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties. Tai vienas galingiausių išmaniųjų televizorių rinkoje.

Skelbiama, jog rekordinis „Xiaomi“ televizorius bus parduodamas už maždaug 2 274 eurus. Tiesa, bent jau kol kas jis bus prieinamas tik Kinijos rinkoje. Informacijos apie šio modelio pasirodymą Europoje nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas