Ar „Days Gone“ žaidimo tęsiniui iškilo pavojus?

Rokas Gaidys

2020-12-04, 12:20 (atnaujinta 2021-04-27, 00:42)

0 komentarų
Ar „Days Gone“ žaidimo tęsiniui iškilo pavojus?

Pernai pasirodęs „Days Gone“ buvo teigiamai priimtas „Playstation“ bendruomenės ir tam nesutrukdė keletas programinių klaidų ir mano nuomone, šiek tiek silpnoka ir ne visiškai išpildyta istorija. Dabar visi žaidimo fanai su nekantrumu laukia jos tęsinio. Visam projektui ir vėl vadovauja „Bend Studio“, tačiau gali būti, kad jai vis dėl to iškilo pavojus, nes kaip visai nesenai paaiškėjo, ją paliko net du projekto lyderiai ir vadovai.

„Days Gone“ projekto vadovas J. Garvin savo „Twitter“ paskyroje dar visai nesenai paskelbė, kad paliko „Bend Studio“ dėl asmeninių priežasčių jau daugiau nei prieš metus. Beje, jis per daugiau nei 20 metų studijoje dirbo prie daugybės žaidimų, skirtų ne tik „Playstation 4“ konsolei ir senesniems jos modeliams, bet ir „PS Vita“, kūrimo. Trumpai tariant, jis studijoje dirbo daugiau nei 20 metų. Tačiau tai nėra vienintelė „Days Gone“ kūrėjų netektis, nes tuo tarpu kitas projekto vadovas ir rašytojas J. Ross tą pačią dieną taip pat pranešė apie išėjimą iš „Bend Studios“.

Visa tai reiškia, kad jeigu ir išvysime „Days Gone“, tai jis gali būti visiškai kitoks nei buvo planuota. Beje, pirmoji žaidimo dalis yra visų laikų didžiausias ir sėkmingiausias bendras „Sony“ ir „Bend Studios“ projektas, o su naująja „Playstation 5“ konsole jis atrodo tik geriau. Savaime suprantama, kad jis turėtų būti vienas iš naujųjų „PS“ konsolių prioritetų, tačiau dabar jo ateitis pasidarė iš tiesų miglota, nes kartelė yra užkelta tikrai aukštai ir būsimiems vadovams reiks būtinai ją pasiekti.

Vis dėl to manau, kad dėl šios situacijos neturėtų nerimauti ištikimiausi „Playstation“ ir „Days Gone“ fanai, nes jeigu žaidimo tęsinys ir buvo kuriamas, tai jis tikrai nebus nutrauktas, tik visas procesas užtruks ženkliai ilgiau. Galbūt jį išvysime kitokį, nei jį savo planuose matė J. Garvin ir J. Ross, tačiau sugrįžimas į viruso kamuojamą Oregono valstiją turėtų tikrai atrodyti patraukliai daugeliui. Taip pat, „Bend Studio“ tikrai turi daugybę talentingų kūrėjų ir rašytojų, kurie tikrai užtikrins, kad jų sekantis projektas turėtų būti ne ką mažesnis ar prastesnis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas