„CD Projekt Red“ ruošia ne tik „Cyberpunk 2077“ atnaujinimą, bet ir „The Witcher 4“: aiškėja, kada išvysime naujausią šio šedevro dalį

Technews.lt

2024-07-18, 17:55

0 komentarų

„CD Projekt Red“ 2022 m. veiksmų plane numačiusi keletą naujų projektų, pranešė, kad „The Witcher 4“, kodiniu pavadinimu „Polaris“, gamybos etapas prasidės 2024 m. kovo mėn. buvo patvirtinta, kad prie žaidimo dirbančią komandą sudaro 403 darbuotojai, t. y. maždaug du trečdaliai visų CDPR darbuotojų, daugelis jų perėjo iš „Cyberpunk 2077“ atnaujinimo komandos.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„CD Projekt Red“ ruošia ne tik „Cyberpunk 2077“ atnaujinimą, bet ir „The Witcher 4“: aiškėja, kada išvysime naujausią šio šedevro dalį

Interviu podkastui „Flow Games“ Pawelas Sasko, „Cyberpunk 2077“ tęsinio asocijuotasis žaidimų direktorius, patvirtino, kad „The Witcher 4“ yra „labiausiai pažengęs“ iš visų žaidimų, prie kurių dirba CDPR, – tai reiškia, kiek toli pažengęs yra kūrimas, o ne jo technologija.

Tai, kad prie „The Witcher 4“ dirba 407 žmonės (nuo balandžio pabaigos), dar nereiškia, kad jis pasirodys artimiausiu metu. Sasko pabrėžė, kad dauguma projektų yra „ankstyvojoje stadijoje“ ir bendrovė kurį laiką nerodys teaserių ar treilerių, todėl dar ilgai nesitikėkite juos žaisti. Tačiau jis pridūrė, kad netrukus prasidės „The Witcher 4“ kūrimas pilnu tempu.

„The Witcher 4“ bus naujos trilogijos pradžia, kuri, pasak režisieriaus Sebastian Kalemba, bus puikus įžangos taškas daugeliui žaidėjų, o kartu joje bus dalykų, kuriuos įvertins ilgamečiai gerbėjai. Jis tikisi, kad šis žaidimas pranoks „The Witcher 3“, kurį šis autorius vis dar laiko geriausiu visų laikų žaidimu, nes pasiūlys intensyvesnę istoriją ir intensyvesnį žaidimo procesą.

Atitolus nuo „The Witcher 4“, galima įtarti, kad praeis daug metų, kol pasirodys „Cyberpunk 2077“ tęsinys kodiniu pavadinimu „Orion“. Kovo mėn. tik 47 žmonės dirbo prie parengiamųjų darbų, o tai neabejotinai bus didžiulis žaidimas su milžinišku biudžetu, ir CDPR stengsis išvengti katastrofiško starto, kokį patyrė jo pirmtakas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas