Netrukus neatsiplėšite nuo telefono: „Apex Legends“ žaidimas atvyksta į išmaniuosius

Rokas Gaidys

2021-04-20, 17:00 (atnaujinta 2021-05-26, 10:37)

0 komentarų
Netrukus neatsiplėšite nuo telefono: „Apex Legends“ žaidimas atvyksta į išmaniuosius

2019-aisiais pasauliui buvo pristatytas „Apex Legends“- „Respawn Entertainment“ ir „Electronic Arts“ bandymas užkariauti battleroyale žanrą. Žinoma, kad pirmaisiais mėnesiais jis surinko dešimtis milijonų žaidėjų, tačiau palaipsniui jų skaičius vis mažėjo. Šiuo metu šis projektas vis dar yra tarp 10-ies populiariausių vaizdo žaidimų ir nusileidžia tik tokiems grandams kaip „Minecraft“, „League of Legends“, „CS: GO“ ar „Valorant“. Kūrėjai praplėtė horizontus ieškodami naujų vartotojų sukurdami „Nintendo Switch“ versiją, o dabar jau jie nusitaikė ir į išmaniuosius įrenginius.

Vakar buvo oficialiai paskelbta apie „Apex Legends“ mobiliąją versiją, kurios beta versija startuos dar iki balandžio pabaigos ir kaip dažniausiai būna, ji bus prieinama pietryčių Azijos žaidėjams. Šia žinia pasidalino projekto vadovas C. Grenier viename iš tinklaraščių, kuriame jis teigia, kad šis žaidimas bus šiek tiek kitoks nei konsolėse ar kompiuteriuose ir pritaikytas liečiamiems išmaniųjų ekranams. Šiuo metu yra skelbiama, kad beta versijos testavimai prasidės Filipinuose ir Indijoje, kur išbandyti šį žaidimą galės keletas tūkstančių vietinių gyventojų.

Ši versija iš pradžių bus prieinama tik „Android“ sistemose, tačiau vėliau planuojama pridėti ir „iOS“ palaikymą. „Electronic Arts“ ateityje sukurs atskirą puslapį, kuriame norintys galės iš anksto registruotis ir sulaukti tolimesnių žinių. Tiesa, kadangi „Apex Legends Mobile“ bus traktuojamas kaip atskiras žaidimas, tai greičiausiai galimybė kovoti su kitų platformų žaidėjais bent jau greitu metu neatsiras. Taip pat jau yra skelbiama, kad čia taip pat bus jau tradicinę tapusi „Battle Pass“ sistema bei originaliosios versijos herojai bei įvairūs kosmetiniai pagrąžinimai.

Dar pernai „Electronic Arts“ CEO A. Wilson pasisakė, kad ši versija turėtų pasirodyti iki 2020-ųjų pabaigos, bet jau dabar akivaizdu, jog taip neįvyko. Nors ir priversti šiek tiek palaukti, bet dabar ištikimiausi žaidimo fanai jau iki šių metų pabaigos galės juo mėgautis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas