Mes atsinaujinome! Sužinokite apie visus įvykusius pasikeitimus ir kas laukia ateityje

Lukas Snarskis

2021-05-27, 06:30 (atnaujinta 2021-05-27, 11:09)

14 komentarai (-ų)
Mes atsinaujinome! Sužinokite apie visus įvykusius pasikeitimus ir kas laukia ateityje

Jau kitą mėnesį Telefonai.eu minės savo šeštąjį gimtadienį, tačiau didelių naujienų turime jau šiandien. Kaip jau tikriausiai pastebėjote, portale įvyko nemažai pokyčių, kuriems buvo ruošiamasi jau kuris laikas. Projekto pavadinimas aiškiai išduoda, jog pagrindinė informacija jame bus apie telefonus, tačiau per pastaruosius metus mes stengėmės praplėsti temų, kuriomis rašome, sąrašą ir šiai dienai talpiname nemažai tekstų apie kitus įrenginius ar technologijas.

Šiandien mūsų kolektyvas žengė pirmąjį žingsnį link naujo projekto gyvavimo etapo. Pagrindinė portalo atnaujinimo priežastis - siekis kuo patogiau pateikti turinį, kuris, akivaizdu, nėra tik apie telefonus. Mūsų portale rasite naujienų apie automobilius, kompiuterius, žaidimus, planšetes, laikrodžius ir daugybę kitų įrenginių. Nuo šiol pasiekti Jus dominantį turinį bus gerokai paprasčiau ir kiekvienas įrenginio tipas dabar turi atskirus puslapius, kur galėsite sekti naujienas tik apie juos. Jeigu Jus domina kompiuteriai - meniu juostoje tereikia pasirinkti šią opciją, domina transportas - renkamės atitinkamą opciją ir taip toliau. Kiekviename iš šių vidinių puslapių Jūs rasite tekstus, kurie bus tik apie Jūsų pasirinktą elektroniką - tai apžvalgos, naujienos, patarimai ir įvairios akcijos, kurios vyksta mūsų partnerių parduotuvėse.

Žinoma, struktūriniai pokyčiai tikrai nėra viskas ką mes atnaujinome. Iš senosios portalo versijos atkeliavo ir mūsų anksčiau naudota išmaniųjų telefonų duomenų bazė, kuri dabar yra kiek atnaujinta. Pagrindiniai pokyčiai susiję su pateikiamos informacijos patogumu - rasti visą medžiagą apie Jus dominantį modelį bus patogu ne tik kompiuteryje, tačiau ir naudojantis išmaniuoju telefonu. Tiesa, po atnaujinimo nebeliko kainų palyginimo, tačiau ši funkcija bus visiškai perdaryta ir tikimės, kad dar šią vasarą mes galėsime pasiūlyti žymiai patogesnį kainų palyginimą nei jis buvo anksčiau, o taip pat ir nepalyginamai platesnį.

Kalbant apie įrenginių duomenų bazes, netrukus mes Jums pasiūlysime ir elektrinių automobilių duomenų bazę, kurios pavyzdį galite peržiūrėti paspaudę čia. Kartu su ja, atsiras ir ganėtinai plati išmaniųjų laikrodžių duombazė su atitinkama informacija joje. Šie papildomai turėtų būti pilnai įgyvendinti artimiausiomis dienomis, o apie tai informuosime atskiru pranešimu.

Su šiuo atnaujinimu buvo pakeista ir mūsų komentarų sistema, kuri dabar veikia sklandžiai, todėl galite dalintis savo mintimis po naujienomis be didesnių problemų. Dar viena naujovė, kuri turėtų būti pilnai pabaigta artimiausiomis dienomis - galimybė užsiregistruoti Telefonai.eu sistemoje. Tai, žinoma, nebus būtinybė, tačiau registruoti nariai galės naudotis portalu gerokai paprasčiau, o taip pat turės ir papildomų galimybių, kurias pristatysime kiek vėliau.

Tikimės, kad pasikeitimai portale liks teigiamai įvertinti Jūsų, o jeigu turite pastebėjimų ar pasiūlymų - pasidalinkite apie tai komentaruose. Mums labai svarbi Jūsų nuomonė, nes visi pokyčiai yra daromi tam, jog Jums, mūsų skaitytojams, būtų kuo patogiau naudotis portalu, o taip pat ir rastumėte vis daugiau informacijos!

14 komentarų

OldGoodFriend

Dizainas lieka dizainu. Viskas kaip ir gražu. Bet ne dizaino pasižiūrėt čia renkasi pasižiūrėt. O skaityti straipsnius apie doiminančius įrenginius. Jei ir toliau bus kišamas Huawei, Xioami ar kt. koks kinijos gamintojas, kaip mano nuomone buvo kišamas (gal pastaruoju metu kiek mažiau, bent mažai lankausi), tai nieko verti tie pokyčiai. Nors ir teigiami dizaino prasme.

Ponas niekas

[Comment marked as inappropriate]

OldGoodFriend

O čia kažkaip nuo to komentaro esmė tampa kitokia? Nelabai supratau klausimo. Jums asmeniškai kažkaip tas įtakoja kažką?

Lukas Snarskis

Ačiū už komentarą. Jeigu norite prisijungti ir padėti mums kurti įvairesnį turinį - press@telefonai.eu.

Lukas Snarskis

Dėkoju už gerus komentarus!

Lankytojas

[Comment marked as inappropriate]

Lukas Snarskis

Puikus pastebėjimas. Naujuose įrašuose padarėme pakeitimus, padarysime, kad ir senesniuose būtų taip pat. Ačiū už pasiūlymą!

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas