Jau laukiama naujojo „Nothing Phone (3)“ telefono išleidimo: aiškėja, kada gali įvykti pristatymas ir kokie bus didžiausi atnaujinimai

Lukas Snarskis

2024-04-26, 07:55

1 komentaras

Kinijos kompanija „Nothing“ jau kuris laikas anonsavo naujus savo produktus, o neseniai įvyko ir oficialus jų pristatymas. Kaip ir buvo tikėtasi, bendrovės atstovai pademonstravo naujus belaidžius ausinukus. Gamintojas paskelbė apie naujuosius „Ear“ ir „Ear (a)“ modelius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Jau laukiama naujojo „Nothing Phone (3)“ telefono išleidimo: aiškėja, kada gali įvykti pristatymas ir kokie bus didžiausi atnaujinimai

Dar nepraėjo nė savaitė nuo naujųjų „Nothing“ belaidžių ausinukų debiuto, o dabar gamintojas jau ruošiasi ir naujo išmaniojo telefono pristatymui. Internete pasirodė informacija apie dar neišleistą bendrovės telefoną, kuris žymimas „Tetris“ kodiniu pavadinimu, o jo modelio numeris yra „A015“.

Nors oficialios informacijos ir nėra, tačiau tikėtina, kad tai yra naujasis „Nothing Phone (3)“. „Android Headlines“ šaltiniai atskleidžia, jog šis išmanusis telefonas gali debiutuoti antrojo šių metų ketvirčio metu, veikiausiai liepos mėnesį.

Verta paminėti, kad „Nothing Phone (2)“ taip pat debiutavo liepos mėnesį. Taigi, tikėtina, kad bendrovė savo flagmano įpėdinį galėtų pristatyti tuo pačiu metu kaip ir anksčiau. Kalbant apie specifikacijas, „Nothing Phone (3)“ gali turėti „Snapdragon 8s Gen 3“ procesorių, kuris bus ganėtinai ženklus patobulinimas, lyginant su „Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi, esančiu „Phone (2)“ modelyje.

Šis naujasis procesorius yra kiek paprastesnė „Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriaus versija ir yra skirtas vidutinės klasės ir kiek aukštesnės klasės telefonams. Jo maksimalus taktinis dažnis yra 3 GHz, o „AnTuTu“ sistemoje jis gali pasiekti daugiau nei 1,5 mln. taškų. Be to, jis taip pat turi „Qualcomm“ dirbtinio intelekto variklį, skirtą tokioms užduotims kaip vaizdų generavimas įrenginyje.

Be naujesnio procesoriaus, tikimasi, jog „Nothing Phone (3)“ turės patobulinimų ir kitose srityse, pavyzdžiui, baterijos veikimo trukmės ir greito įkrovimo. Tikimasi, kad daugiau informacijos paaiškės artėjant tariamam išleidimo į rinką terminui.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas