Aukščiausios kokybės garsas ir puikios galimybės už itin patrauklią kainą: nepraleiskite progos įsigyti „Anker“ sukurtų belaidžių ausinukų, kurie dabar parduodami už fantastišką kainą

Partnerio turinys

2024-01-27, 12:21 (atnaujinta 2024-01-27, 17:54)

0 komentarų

Nuolat tobulėjančioje garso technologijų srityje belaidės ausinės tapo permaininga inovacija, iš naujo apibrėžiančia mūsų garso pojūčius ir supratimą. Įvairiausius garso produktus kuria daugelis bendrovių, o vartotojui surasti geriausią pasirinkimą kartais tampa tikru iššūkiu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aukščiausios kokybės garsas ir puikios galimybės už itin patrauklią kainą: nepraleiskite progos įsigyti „Anker“ sukurtų belaidžių ausinukų, kurie dabar parduodami už fantastišką kainą

Kompanijai „Anker“ priklausantis prekės ženklas „Soundcore“ debiutavo dar 2014 metais, o per beveik dešimt metų spėjo užsitikrinti daugelio pirkėjų simpatijas. Šios bendrovės produktai dažnai pasižymi kiek žemesne nei įprasta kaina, tačiau už ją pasiūlo išties puikius produktus.

Internetinėje parduotuvėje „Geekbuying“ dabar galima įsigyti naujuosius „Soundcore Liberty 4 NC“ belaidžius ausinukus, kurie kainuoja vos 75 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia ir prieš atsiskaitant nurodykite nuolaidos kodą NNNTYHGF4. Verta paminėti ir tai, jog oficialioje gamintojo parduotuvėje šie ausinukai parduodami už 89,99 eurus.

Naujuosius „Liberty 4 NC“ belaidžius ausinukus jūs galite pasirinkti iš dviejų skirtingų spalvų – tai mėlynos arba baltos. Šie belaidžiai ausinukai pasiūlys jums atnaujintą triukšmo slopinimo galimybę, o pats gamintojas teigia, jog šis įrenginys gali pašalinti net iki 98,5 proc. aplinkos triukšmo. Skaičius dar įspūdingesnis. Čia naudojami 11 m draiveriai, o taip pat yra ir „Hi-Res“ garso palaikymas.

Sklandžią „Soundcore Liberty 4 NC“ belaidžių ausinukų sąsają su jūsų išmaniuoju telefonu užtikrins „Bluetooth 5.3“ technologija. Gamintojas taip pat žada ir įspūdingą baterijos tarnavimo laiką – net 10 valandų, o įkrovimo dėkliukas pridės ir dar 50. „Soundcore“ teigimu, 10 minučių įkrovimas leis mėgautis muzikas dar 4 valandas.

Žinoma, verta paminėti ir belaidžio įkrovimo galimybę. „Soundcore“ belaidžiai ausinukai taip pat aprūpinti ir 6 mikrofonais, o specialūs dirbtinio intelekto algoritmai užtikrins puikią pokalbių kokybę, todėl šį produktą galėsite naudoti ne tik aukštos kokybės muzikos klausymui, bet ir puikiems pokalbiams.

Kaip jau minėjome, dabar šiuos puikius belaidžius ausinukus galima įsigyti vos už 75 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant būtinai nurodykite nuolaidos kodą NNNTYHGF4.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas