Geriausias patogių ausinių pasiūlymas rinkoje? Puiki kokybė, kalnas funkcijų ir vos €34 kaina

Ignas Petrikonis

2021-03-25, 18:00 (atnaujinta 2021-05-08, 14:29)

0 komentarų
Geriausias patogių ausinių pasiūlymas rinkoje? Puiki kokybė, kalnas funkcijų ir vos €34 kaina

Pastaruoju metu audio rinkoje dominuoja mažos į ausis įkišamos belaidės ausinės, kurias nešiojamės dantų siūlo pakuotę primenančiose dėžutėse. Jos nevaržo judesių, telpa į kišenę bei jau spėjo atpigti tiek, kad tokią prabangą sau leisti gali praktiškai kiekvienas. Vis dėlto jose esantys maži garsiakalbiai negali atkurti erdvaus ir malonaus garso, o laiką leisdami namuose ne visada norime būti nuolat užkištomis ausimis. Geriausias šios problemos sprendimas - kokybiškos belaidės ausinės su lankeliu, kurias mūsų skaitytojai šiandien gali įsigyti už tiesiog juokingą sumą.

Paspaudę šią nuorodą ir mokėjimų lango „Discount Code” skiltyje įvedę 6C4568 kodą Vakaruose pripažinto gamintojo „Bluedio T7 Plus” ant ausų dedamas ausines su triukšmo slopinimo funkcija galite įsigyti vos už 34 eurus (neišsigąskite, mokėjimų lange kaina atvaizduojama doleriais) - beveik dvigubai pigiau nei Lietuvoje. Į šią puikią kainą taip pat įskaičiuotas nemokamas pristatymas.

Daugiau apie „Bluedio T7 Plus”

Nors „Bluedio T7 Plus” yra nebrangus produktas, jų gamintojas garsėja kaip sugebantis kažkokiu magišku būdu pažymėti visas varneles privalumų sąraše. Štai itin solidžiai atrodančių ausinių kaušeliai yra tokios formos, kad kuo efektyviau apglėbtų ausis, tačiau jų paminkštinimui panaudota medžiaga užtikrina, kad po ilgesnės klausymo sesijos nejaustumėte ausų skausmo.

Tiesą sakant, dėvėdami jas labai greitai užsimiršite ir netgi galėsite sportuoti, jei tik užsimanysite. Bendrovė ausinėse netgi įdiegė žingsnių ir sudegintų kalorijų skaičiavimo funkciją - jų skaičių sužinosite prijungę „T7 Plus” prie specialios išmaniojo telefono aplikacijos.

Kitas privalumas - nuostabi garso kokybė, kurią užtikrina net 57mm skersmens garsiakalbiai. Kaip ir galima tikėtis, kone 10 kartų didesnis dydis leidžia mėgautis labai galingu ir erdvės pojūtį kuriančiu garsu. Nepamirštas ir audio tikslumas - jį garantuoja pažangi titanu padengta garsiakalbių diafragma, kurios dėka „T7 Plus” priskiriamos Hi-Fi klasei. Kaip ir galima tikėtis, jos puikiai tiek kaukolę drebinančius žemuosius, tiek širdį virpinančius aukštuosius dažnius. Taigi, garso prasme, jos tiesiog nepalyginamos su mažyčiais TWS kategorijos ausinukais.

Audio specialistai norintiems iš ausinių išspausti maksimumą visada rekomenduoja naujoms ausinėms atlikti „Burn-in” (prideginimo) procedūrą, kurios metu leidžiami specialūs garsai, siekiant išmankštinti garsiakalbių diafragmą. Paprastai šis procesas paprastam vartotojui yra ganėtinai sudėtingas, tačiau „Bluedio” apie tai pagalvojo ir specialioje telefono aplikacijoje įdiegė šią funkciją. Kitaip tariant, jums tereikės ką tik įsigytas ausines prijungti ausines prie telefono, aplikacijoje aktyvuoti „Burn-in” bei palikti ausines veikti keliolikai valandų. Ši procedūra nebūtina, tačiau tikrai rekomenduojama.

„Bluedio T7 Plus” aprūpintos ir labai šiuo laikotarpiu aktualia funkcija - aktyviu triukšmo slopinimu. Ausinėse esantys net 4 mikrofonai nuolat seka aplinkos garsus ir juos neutralizuoja, paleisdami priešingos bangos fazės garsą. Taip galite mėgautis tik klausoma muzika ar kitu turiniu ir susikoncentruoti į darbą, negirdėdami aplink triukšmaujančių namiškių ar kitų triukšmo šaltinių. Kompanija deklaruoja net 25dB sumažinanti aplinkos keliamą garsą, kas yra absoliučiai geriausias rezultatas šioje kainų kategorijoje.

Nepaminėtas liko ausinių valdymas. Gamintojas siekia, kad „T7 Plus” savininkams klausant muzikos nereikėtų išsitraukti telefono ar kažko papildomai baksnoti nešiojamame kompiuteryje. Ant jų yra visi būtini mygtukai - garsumo reguliavimo, dainos perjungimo, triukšmo slopinimo aktyvavimo ir deaktyvavimo bei multifunkcis klavišas

Į ausines netgi galima įdėti MicroSD atminties kortelę, pripildytą jūsų mėgstamų dainų - taip nereikės ausinių Bluetooth ryšiu jungti prie telefono ir galėsite džiaugtis dar geresne baterijos ištverme bei garso kokybe. Beje, esant reikalui, „T7 Plus” muzikos galėsite klausytis ir per įprastą 3,5mm audio jungtį - specialus laidas pridedamas pakuotėje. Jote taip pat rasite įkrovimo kabelį ir patogiam transportavimui skirtą dėklą.

Iš teigiamų dalykų dar paminėti galima puikią bateriją. Vienu įkrovimu belaidžiu būdu muzikos ji leis klausytis nuo 30 iki 40 valandų, priklausomai nuo garsumo. Bateriją taip pat taupo tai, kad „T7 Plus” yra specialūs jutikliai, aptinkantys, kada jas dėvite, o kada padėjote ant stalo ar elementariai užmigote - tai leidžia automatiškai sustabdyti muziką, kai ji nėra klausoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas