Ieškantiems belaidžių ausinukų – puikus „OnePlus“ pasiūlymas: naujieji „OnePlus Buds 3 Pro“ dabar parduodami už itin žemą kainą

Partnerio turinys

2024-03-20, 17:55

0 komentarų

Dar sausio pabaigoje įvyko „OnePlus“ surengta spaudos konferencija, kurios metu buvo dar kartą pademonstruotas naujasis „OnePlus 12“, o taip pat ir naujasis „OnePlus 12R“ išmanusis telefonas. Abu įrenginiai jau kuris laikas prieinami Europoje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Ieškantiems belaidžių ausinukų – puikus „OnePlus“ pasiūlymas: naujieji „OnePlus Buds 3 Pro“ dabar parduodami už itin žemą kainą

Šiemet bendrovės vadovai paskelbė ne tik apie naujus išmaniuosius telefonus, tačiau ir belaidžius ausinukus. Dar sausio mėnesį debiutavo naujieji „OnePlus Buds 3“ belaidžiai ausinukai, o dabar juos galima įsigyti už itin patrauklią kainą.

Naujieji „OnePlus Buds 3“ belaidžiai ausinukai dabar parduodami tik už 70,94 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant reikia nurodyti nuolaidos kodą 24AN05. Verta pastebėti ir tai, jog šis pasiūlymas yra labai ribotas, todėl norintys įsigyti turėtų nedelsti, nes paskui gali būti tiesiog per vėlu.

Naujieji „OnePlus Buds 3“ ausinukai savo dizainu yra labai panašūs į anksčiau pristatytą „Buds 2 Pro“ modelį, tačiau naujasis variantas turi kiek labiau blizgantį paviršių. Čia panaudotas ir tas pats dvigubų garsiakalbių sprendimas, kuris buvo naudojamas ir „Pro“ variante, kas užtikrins sodrų garsą.

Belaidžiai aprūpinti triukšmo slopinimo galimybe iki 49 dB, o ši funkcija pasiūlys ir keletą skirtingų režimų – 10 dB ir 20 dB yra tarpiniai variantai prieš didįjį šuolį iki 49 dB. „OnePlus Buds 3“ taip pat turi išmanųjį režimą, kuris automatiškai atpažįsta aplinką ir pritaiko ANC lygį. Ausinės turi guminius antgalius, kurie padeda izoliuoti triukšmą.

Belaidžių ausinukų valdymas atliekamas naudojant lietimui jautrias sritis ant pačių ausinukų. „OnePlus Buds 3“ taip pat aprūpinti trimis mikrofonais, o „OnePlus“ atstovai teigia, kad dirbtinis intelektas padeda sumažinti triukšmą skambučių metu. Pačios ausinės turi IP55 sertifikatą ir yra neįtikėtinai lengvos - kiekviena jų sveria vos 4,8 g. Ausinių baterija yra 58 mAh, o dėklo - 520 mAh.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas