Ieškantiems pigių belaidžių ausinukų: pateikiame 5 puikius produktus, kuriuos dabar galima įsigyti už mažiau nei 50 eurų, išsirinkite tinkamiausius ir jūs!

Partnerio turinys

2024-03-21, 16:35

0 komentarų

Šiais laikais internete gali rasti pačių įvairiausių dalykų. Daugelis mūsų internetu perką ne tik maisto produktus, bet ir elektroniką. Niekam ne paslaptis, jog kiniškos parduotuvės dažnai siūlo žemesnę kainą nei Lietuvos pardavėjai, o dėl šios priežasties itin populiari yra „Aliexpress“ platforma.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Ieškantiems pigių belaidžių ausinukų: pateikiame 5 puikius produktus, kuriuos dabar galima įsigyti už mažiau nei 50 eurų, išsirinkite tinkamiausius ir jūs!

Daugelis lietuvių apsipirkinėja „Aliexpress“ internetinėje parduotuvėje, kur galima rasti milijonus įvairiausių prekių – nuo elementariausių smulkmenų iki kompiuterių, telefonų ar įvairių kitų prietaisų. Dabar puiki proga įsigyti naują elektroniką, o šiandien pateikiame jums geriausius belaidžių ausinukų pasiūlymus.

„Aliexpress“ platformoje prasideda jubiliejaus išpardavimai prasideda jau dabar ir tęsis iki pat kovo 27 dienos, o pačius geriausius pasiūlymus galite rasti paspaudę čia. Verta paminėti, jog čia rasite ne tik produktus, kuriems taikomos didžiausios nuolaidos, bet ir specialus nuolaidos kodus, kurie suteiks papildomas nuolaidas.

  • Papildoma 5 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 75 eurus taikoma su kodu 24AN05 arba AE5ZNAF. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 10 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 140 eurų taikoma su kodu 24AN10 arba AE10ZNAF. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 20 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 159 eurų taikoma su kodu 24AN20 arba AE20ZNAF. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 40 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 299 eurų taikoma su kodu 24AN40 arba AE40ZNAF. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 80 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 499 eurų taikoma su kodu 24AN80 arba AE80ZNAF. Spauskite čia, kad panaudoti.

Na, o dabar keliaukime prie belaidžių ausinukų pasirinkimo. Prieš pradedant, norėtumėme atkreipti dėmesį, jog visi pasiūlymai yra pateikiami pagal kainą – nuo pigiausių iki brangiausių.

„Haylou GT7 Neo“ belaidžiai ausinukai

„Haylou“ prekinis ženklas gali būti girdėtas tiems, kurie dažnai apsiperka „Aliexpress“ platformoje. Visų pirma, „GT7 Neo“ modelis parduodamas keleto skirtingų spalvų – baltos arba juodos. Pardavėjas siūlo ir violetinės spalvos variantą, tačiau pastarasis yra kone dvigubai brangesnis.

Patys belaidžiai ausinukai atkeliauja ovalioje dėžutėje, kuri turi integruotą 310 mAh talpos bateriją. Patys ausinukai, kurių kiekvienas sveria vos 3,9 gramus aprūpinti 35 mAh akumuliatoriais. Gamintojo teigimu, pilnu įkrovimu jūs galėsite klausytis muzikos maždaug 6,5 valandos, o įskaičiuojant ir įkrovimo dėžutę – bendra trukmė turėtų siekti apie 22 valandas.

Verta paminėti ir tai, jog „Haylou GT7 Neo“ belaidžiai ausinukai aprūpinti „Bluetooth 5.2“ technologija, kas užtikrins sklandžią sąsają su jūsų išmaniuoju telefonu. Įkrovimas vyksta pasitelkiant USB-C jungtį, kas yra sveikintinas žingsnis, atsižvelgiant į šio produkto kainą. Šie ausinukai taip pat palaiko ir triukšmo slopinimo galimybę bei pasiūlys „Low-latency“ režimą.

Dabar šiuos belaidžius ausinukus galima įsigyti vos už 20,48 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu - spauskite čia.

„Soundcore by Anker Life P2 Mini“ belaidžiai ausinukai

Kompanija „Anker“ turėtų būti gerai žinoma daugeliui. Turbūt kiekvienas iš mūsų yra turėjęs šios bendrovės sukurtą išorinę bateriją. Tačiau ji kuria ne tik tai. Šios įmonės dukterinė bendrovė „Soundcore“ siūlo puikius garso produktus, kurie dažnai pasižymi itin patrauklia kaina.

„Soundcore Life P2 Mini“ yra labai panašūs į aukščiau minėtus ausinukus, tačiau turi keletą privalumų, kurių nesiūlo „Haylou“. Visų pirma, jūs galite rinktis net iš penkių skirtingų spalvų – tai baltos, mėlynos, žalios, juodos arba rožinės. Norimą atspalvį ras tikriausiai kiekvienas.

Kuo nustebins šis „Anker“ produktas – tai dirbtinio intelekto patobulinta skambučių kokybe, trimis skirtingais garso režimais bei puikiu baterijos tarnavimo laiku. „Soundcore Life P2 Mini“ pasiūlys net 8 valandas muzikos klausymosi, o su įkrovimo dėkliuku bendra trukmė sieks net 32 valandas.

Čia taip pat rasime USB-C įkrovimo lizdą, kas leis vos su dešimties minučių įkrovimu mėgautis valanda muzikos, triukšmo slopinimo galimybę, atsparumo vandeniui savybes ir, žinoma, žemą kainą. „Soundcore“ produktas dabar kainuoja tik 25,04 eurus, o norėdami juo pasinaudoti - spauskite čia.

„QCY HT07“ belaidžiai ausinukai

Dar viena opcija, kuri kainuoja mažiau nei 25 eurus – tai „QCY HT07“. Už žemiausią kainą jums siūlomi juodos arba baltos spalvos modeliai, o techninės specifikacijos yra labai panašios nei dviejų aukščiau paminėtų produktų. Žinoma, panaši ir jų trijų kaina.

„QCY HT07“ belaidžiai ausinukai aprūpinti 43 mAh talpos akumuliatoriais, o įkrovimo dėžutė turi dar 350 mAh talpos bateriją. Patys ausinukai su tokia baterijos talpa turėtų pasiūlyti maždaug 8 valandas muzikos, o bendrai, su įkrovimo dėžute, šis skaičius siekia maždaug 32 valandas.

Ką pažymi pats gamintojas – 40 dB hibridinis triukšmo slopinimas. Ši technologija prisitaiko prie jūsų esamos aplinkos triukšmo ir leidžia jums mėgautis tik klausomos muzikos triukšmu, o ne aplinkos garsais. ANC čia palaiko ir tris skirtingus režimus, kas leis pasiekti geriausius įmanomus rezultatus.

Žinoma, čia rasime ir USB-C įkrovimo lizdą, puikią garso kokybę, kuria užtikrins 10mm driveriai, o taip pat ir „Bluetooth 5.2“, atsparumą vandeniui ir daugybę kitų privalumų. Dabar šie belaidžiai ausinukai parduodami tik už 21,61 eurus, o norėdami juos įsigyti - spauskite čia.

„UGREEN HiTune T3“ belaidžiai ausinukai

„UGREEN“ belaidžiai ausinukai savo išvaizda bene labiausiai primena „Apple“ kuriamus analogiškus produktus, tačiau tai nereiškia, jog šis įrenginys nevertas dėmesio. Pardavėjas siūlo jums du spalvinius pasirinkimus – tai juoda arba balta.

Kaip ir visi kiti aukščiau minimi ausinukai, taip ir šie veikia su „Bluetooth 5.2“ ryšio technologija, kas užtikrins sklandžią sąveiką su jūsų išmaniuoju telefonu. Žinoma, čia rasime ir ANC ir „Transparency“ režimus, o patys ausinukai aprūpinti 10 mm „Pu Wool Composite“ driveriais.

Gamintojo teigimu, vienu įkrovimu muzikos galėsite klausytis 7 valandas, o išnaudojant visą įkrovimo dėžutės talpą gausite 24 valandas muzikos klausymosi. „UGREEN HiTune T3“ taip pat pasiūlys ir įkrovimo galimybę, pasitelkiant USB-C laidą.

Dabar šis „UGREEN“ produktas parduodamas vos už 26,49 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu - spauskite čia.

„SoundPEATS Engine4“ belaidžiai ausinukai

Ir pagaliau priėjome prie brangiausių belaidžių ausinukų, kurie pateikiami šiame tekste. Tai „SoundPEATS Engine4“, kurie parduodami už 49,34 eurus, o norėdami juos įsigyti – spauskite čia.

Brangiausi jie tikrai ne šiaip sau. Visų pirma, šis „SoundPEATS“ šedevras veikia su „Bluetooth 5.3“ ryšio technologija. Tai naujesnės kartos ryšio technologija, kuri užtikrins itin sklandų veikimą su jūsų išmaniuoju telefonu. Negana to, belaidžiai ausinukai palaiko „Hi-Res“ garsą bei LDAC kodeką.

Negana to, „SoundPEATS Engine4“ pasiūlys tiesiog fantastišką baterijos tarnavimo laiką – su vienu įkrovimu jūs galėsite klausytis muzikos net 12,5 valandos, kas yra geriausias rezultatas tarp visų šiame tekste pateikiamų produktų. Skaičiuojant ir įkrovimo dėžutės bateriją – bendras klausymosi laikas siekia net 43 valandas.

Verta paminėti ir tai, jog šie ausinukai leis prisijungti prie dviejų skirtingų įrenginių bei nepastebimai pereiti prie muzikos klausymosi viename, prie muzikos klausymosi iš visai kito prietaiso. Kaip jau minėjome, dabar šie belaidžiai ausinukai kainuoja vos 49,34 eurus, o norėdami juos įsigyti – spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas