Itin kompaktiška belaidė erdvinio garso kolonėlė dabar parduodamas už centus: nepraleiskite progos įsigyti puikaus „Soundcore“ produkto už ypatingai žemą kainą

Partnerio turinys

2024-01-17, 17:10

0 komentarų

Kompanijai „Anker“ priklausantis prekės ženklas „Soundcore“ debiutavo dar 2014 metais, o per beveik dešimt metų spėjo užsitikrinti daugelio pirkėjų simpatijas. Šios bendrovės produktai dažnai pasižymi kiek žemesne nei įprasta kaina, tačiau už ją pasiūlo išties puikius produktus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Itin kompaktiška belaidė erdvinio garso kolonėlė dabar parduodamas už centus: nepraleiskite progos įsigyti puikaus „Soundcore“ produkto už ypatingai žemą kainą

Jeigu ieškote belaidės kolonėlės – „Soundcore“ dabar turi fantastišką pasiūlymą. Naujoji „Motion X500“ belaidė kolonėlė dabar parduodama tik už 149 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitymą reikėtų nurodyti nuolaidos kodą WSCPJPHSLU.

Verta paminėti, jog „Soundcore“ šiam savo produktui taiko ir 30 dienų pinigų grąžinimo garantija, o taip pat suteikia ir 18 mėnesių garantiją pačiam įrenginiui.

Vienas naujausių „Anker“ priklausančio prekinio ženklo produktų – tai naujoji „Motion X500“ belaidė kolonėlė. Pirkėjams ji prieinama trijų skirtingų spalvų – juodos, mėlynos bei rožinės, o „Soundcore“ teigia, kad tai portabiliausia erdvinio garso kolonėlė pasaulyje. Ir sunku būtų nesutikti.

Naujosios „Soundcore Motion X500“ belaidės kolonėlės matmenys siekia 191 x 81 x 228 mm, o jos svoris – tik 1,627 kilogramo. Šis produktas rasime tris pilno diapazono garsiakalbius – vienas iš jų nukreiptas į kairę, kitas – dešinę, o trečiasis – į viršų, kas ir leidžia sukurti erdvinį garsą. Į šį modelį įmontuoti skaitmeniniai stiprintuvai gali pasiūlyti iki 40W galios, kurios, „Anker“ teigimu, pakanka, kad patalpa būtų užpildyta detaliu erdviniu 3D garsu.

Čia rasime ir aukščiausios klasės skaitmeninio signalo procesorių (DSP), kuris suderintas taip, jog garsas būtų tikslus, o aukštų dažnių diapazonas būtų itin aiškus. Siekiant užtikrinti didesnį žemų dažnių diapazoną, „Soundcore Motion X500“ turi du pasyvius radiatorius, kurie sustiprina žemus dažnius.

Verta paminėti ir tai, jog šis „Soundcore“ produktas palaiko LDAC, AAC kodekus, o specialioje programėlėje rasite ir daugybę nustatymų galimybių. Dabar šią kolonėlę galima įsigyti tik už 130,99 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas