Tokių pasiūlymų daugiau gali ir nebūti: dvi poros belaidžių „Lenovo“ ausinukų dabar parduodamos vos už 22,31 eurus, nepraleiskite progos!

Partnerio turinys

2022-05-16, 17:10 (atnaujinta 2023-03-04, 11:45)

3 komentarai (-ų)
Tokių pasiūlymų daugiau gali ir nebūti: dvi poros belaidžių „Lenovo“ ausinukų dabar parduodamos vos už 22,31 eurus, nepraleiskite progos!

Jeigu domitės išmaniųjų telefonų rinka, greičiausiai pastebėjote, jog greičiausiai tobulėja ne aukščiausios klasės modeliai, o biudžetinio ir vidutinio kainų segmento atstovai, kasmet pasiūlantys revoliucinių technologijų už tą pačią mažą kainą. Panaši situacija ir audio produktų rinkoje, o geriausias to pavyzdys – „Lenovo LP40“ belaidžiai ausinukai.

Internetinėje parduotuvėje „Cafago“ dabar galima įsigyti iškart dvi poras tokių ausinukų, o jų kaina siekia vos 22,31 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Šio riboto pasiūlymo dėka jūs gausite dvi poras ausinukų ir galėsite rinktis iš kelių spalvinių opcijų – dvi poros juodų, dvi poros baltų arba abiejų variantų po vieną. Taip galėsite kokybišku garsu aprūpinti ne tik save, bet ir savo bičiulį ar giminaitį. Kaip jau minėjome, šiuo pasiūlymu galite pasinaudoti paspaudę čia.

Visų pirma, šį nebrangų „Lenovo“ produktą galite pasirinkti tarp juodos arba baltos spalvų. Ištraukę ausinukus netruksime pastebėti, jog jie turi labai neilgą ir estetiškai atrodantį kotelį, o bendras vaizdas neabejotinai priims itin populiarų „Apple“ variantą.

Gamintoją galima pagirti už tai, jog jis nepataupė naujojo Bluetooth 5.0 standarto mikroschemai, todėl ryšys su telefonu ar kompiuteriu bus dar patikimesnis bei tam bus sunaudojama mažiau energijos.

Skelbiama, kad šie „Lenovo“ ausinukai turi 40 mAh talpos baterijas, o įkrovimo dėkliukas pasižymi papildoma 300 mAh talpos baterija. Tai turėtų leisti mėgautis muzika net 12 valandų. Nors šis produktas ir labai pigus, tačiau didžiulis privalumas yra ir USB-C įkrovimo lizdas, kas leis Jums atsikratyti senos kartos laidų, o įkrovimas vyks gerokai sparčiau.

Kaip jau minėjome, internetinėje parduotuvėje „Cafago“ dabar galima įsigyti iškart dvi poras tokių ausinukų, o jų kaina siekia vos 22,31 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Šio riboto pasiūlymo dėka jūs gausite dvi poras ausinukų ir galėsite rinktis iš kelių spalvinių opcijų – dvi poros juodų, dvi poros baltų arba abiejų variantų po vieną. Taip galėsite kokybišku garsu aprūpinti ne tik save, bet ir savo bičiulį ar giminaitį. Kaip jau minėjome, šiuo pasiūlymu galite pasinaudoti paspaudę čia.

3 komentarų

Uv

Visiem viskas gerai,kad šitie kišami i ausis ausinukai krenta iš ausu...mane tai užp*sa.Ir kas keisčiausia visi apsimeta kad tehniškai jos tobulos,mano subjiektyviu manymu jos net neturėtu išeit i rinka kol nebus dagalvota kaip jos turėtu nekrist iš ausu.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas