Turite problemų užmiegant ar norite pagerinti miego kokybę? Tam skirti „Soundcore“ belaidžiai ausinukai dabar parduodami už gerokai žemesnę kainą nei įprastą, sutaupysite 30 eurų

Partnerio turinys

2024-07-17, 16:35

0 komentarų

Visiškai belaidžių ausinukų bumas prasidėjo prieš keletą metų ir nesustoja šis traukinys iki šiol. Po to kai „Apple“ pristatė „AirPods“, rinkoje prasidėjo perversmas, o per pastaruoju metu ne tik smarkiai išaugo paklausa, tačiau ir pasiūla pasidarė beprotiškai didelė.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Turite problemų užmiegant ar norite pagerinti miego kokybę? Tam skirti „Soundcore“ belaidžiai ausinukai dabar parduodami už gerokai žemesnę kainą nei įprastą, sutaupysite 30 eurų

Šiandien savo opcijas yra pateikęs tikriausiai kiekvienas elektronikos gamintojas. Ausinių rinkoje galima rasti ir įvairių produktų, kurie skirti atlikti tam tikras specifines funkcijas. Kompanija „Soundcore“ neseniai pristatė „Sleep A20“ belaidžius ausinukus, kurie sukurti tam, kad padėtų jums greičiau užmigti ir miegas būtų kokybiškesnis.

Belaidžius ausinukus neseniai išbandėme ir mes, o detalią apžvalgą rasite paspaudę čia. Dabar yra puiki galimybė ir juos įsigyti. Oficialioje „Soundcore“ internetinėje parduotuvėje „Sleep A20“ modelis parduodamas vos už 119,99 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Tiesa, prieš atsiskaitant jums reikėtų nurodyti nuolaidos kodą WS24A6611EU. Verta paminėti, jog „Soundcore“ šiam savo produktui taiko ir 30 dienų pinigų grąžinimo garantija, o taip pat suteikia ir 18 mėnesių garantiją pačiam įrenginiui.

Soundcore Sleep A20 | Next-Level Sleep Earbuds with Enhanced Comfort

[EU] Soundcore Sleep A20 | Next-Level Sleep Earbuds with Enhanced Comfort

Kaina: 119.99€

Pasiūlymas nebegalioja

„Soundcore Sleep A20“ yra mažytės ausinės skirtos naudoti miegant ir galinčios transliuoti garsą iš telefono arba groti įvairius raminančius garsus. Galinėje belaidžių ausinukų dalyje – USB-C lizdas ir „Bluetooth“ ryšio mygtukas, kuris leis susieti šį produktą su jūsų išmaniuoju telefonu, priekinėje – LED indikatoriai.

„Soundcore Sleep A20“ tikrai nepretenduoja į geriausių belaidžių ausinukų titulą ir jos iš esmės skirtos tam, kad atliktų savo pagrindinę funkciją – miegas. Girdimas garas turi pakankamai žemų dažnų, tačiau tai tikrai nesukurs naktinio klubo atmosferos, kas, sutikite, yra logiška. Jeigu renkatės ramią muziką ar garsus – viskas skamba taip, kad „Sleep A20“ padėtų jums užmigti ir neįkirėtų neaiškiais garsais.

Dar vienas „Soundcore“ sukurto produkto privalumas – baterijos tarnavimo laikas. Sunku pasakyti kiek tiksliai jos veikia su vienu įkrovimu, tačiau to tikrai pakaks kiekvienam. Ir ilgam. Aš įkrovimo dėžutės nekroviau geras dvi savaites, o gal ir šiek tiek ilgiau.

Gamintojas sako, kad miego režimu jos turėtų veikti iki 14 valandų, o „Bluetooth“ – 10 valandų. Įkrovimo dėklas suteikia dar 80 arba 55 valandas. Tikriausiai taip ir yra, sunku būtų prieštarauti tam ką nurodo „Soundcore“, nors dažnai gamintojai mėgsta ir kiek pagražinti šiuos skaičius.

„Soundcore Sleep A20“ yra ganėtinai patogus pasirinkimas net ir miegant ant šono, yra pakankamai funkcionalios, nors ir nėra tinkamos kažkam daugiau nei miegui. Reikėtų nepamiršti ir puikaus baterijos tarnavimo laiko, stilingo ir paprasto dizaino ir patogumo.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas