Laukiantiems naujų „Sony“ belaidžių ausinukų ar ausinių – turime jums gerų naujienų, tačiau tuo pačiu ir blogų

Lukas Snarskis

2024-06-28, 17:55

0 komentarų

„Sony“ ir toliau bando išsiskirti išmaniųjų telefonų segmente ir tuo metu, kai daug modelių sunku atskirti vienas nuo kito, ir toks požiūris yra sveikintinas. Tačiau Japonijos milžinė kuria ir daugiau įvairių produktų, kurie sulaukia ženkliai daugiau susidomėjimo.

Užsiregistruokite „Temu“ ir gaukite 30% nuolaidą pirmam užsakymui ir specialius kuponus – spauskite čia.
Laukiantiems naujų „Sony“ belaidžių ausinukų ar ausinių – turime jums gerų naujienų, tačiau tuo pačiu ir blogų

Japonijos bendrovė kuria kameras, televizorius bei gausybę kitų elektronikos produktų. Tarp populiariausių – garso produktai. Daugelis puikiai žino „Sony“ kuriamas ausines ar belaidžius ausinukus. Neseniai pasirodė informacija, kuri atskleidžia gamintojo planus.

Laukiantiems naujų „Sony“ garso produktų – turim gerų naujienų, tačiau tuo pačiu ir blogų. Gera žinia ta, kad jau netrukus gali debiutuoti antros kartos „LinkBuds“ ir „LinkBuds S“ belaidžių ausinukų modeliai. Oficialaus pristatymo laukiama dar šiemet.

Blogos naujienos – šiemet mes neišvysime naujų „Sony WF-1000XM6“ ir „WH-1000XM6“ modelių. Neoficialiais duomenimis, šių ausinių pristatymas gali įvykti tik pirmoje kitų metų pusėje.

Vertėtų prisiminti, kad „WH-100XM4“ modelis buvo pristatytas 2020 metais, o jo atnaujinimas pasirodė 2022 metų viduryje. Tai leidžia manyti, kad XM6 įpėdiniui numatytas dvejų metų intervalas, tačiau gamintojas negauna naujienų iš FCC, kuri turės išbandyti ir sertifikuoti ausines prieš jas išleidžiant į rinką.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad išleidimas į rinką šiais metais mažai tikėtinas.

Priminsime, jog nepaisant panašių pavadinimų, „LinkBuds“ ir „LinkBuds S“ yra gana skirtingos. Taip, abu šie modeliai yra belaidžiai, tačiau originalus modelis yra atviros konstrukcijos, neblokuojantis aplinkos garso, o S variantas yra labiau tradicinės konstrukcijos, orientuotos į triukšmo slopinimą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas