„Logitech G“ pristato pačią šviežiausią elektroninio sporto inovaciją: pademonstruotos ausinės žaidimams su „Pro-G“ grafeno diafragmomis

Pranešimas spaudai

2023-05-25, 07:15

0 komentarų

„Logitech G“, „Logitech“ prekinis ženklas ir pirmaujanti įmonė žaidimų technologijų bei įrangos srityje, šiandieną paskelbė apie aukščiausios klasės elektroniniam sportui skirtas ausines – naująjį „Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED“ belaidžių žaidimams skirtų ausinių modelį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Logitech G“ pristato pačią šviežiausią elektroninio sporto inovaciją: pademonstruotos ausinės žaidimams su „Pro-G“ grafeno diafragmomis

Sukurtas ir patikrintas kartu su elektroninio sporto atletais lyderiais, naujasis „PRO X 2“ ausinių modelis pasižymi naujausiomis, ateinančios kartos „PRO-G“ grafeno garso diafragmos ypatybėmis, kurios perteikia aukščiausio lygio žaidimų garso kokybę ir paverčia ausines būtina įrangos dalimi patiems išrankiausiems ir konkurencingiausiems žaidėjams.

„Pagrindinis „Logitech G PRO Series“ filosofijos tikslas yra sukurti įrangą, kuri atitiktų profesionalių elektroninio sporto atletų ir konkurencingų žaidėjų poreikius,” – pabrėžia „Logitech G PRO Series“ produkto vykdantysis vadovas Chris Pate.

„Pasitelkdami „PRO X 2“, mes pasiekėme aukščiausio lygio veikimo kokybę perkurdami „PRO-G“ diafragmas su grafeno garso technologija. Pasitelkdami grafeno technologiją, mes galime sukurti diafragmą, kuri yra neįtikėtinai tvirta ir tuo pat metu neįtikėtinai lengva.

Visa tai užtikrina aukšto tikslumo garsą su ypač mažais nuokrypiais, suteikiant profesionalams našumą, kuris jiems yra būtinas norint maksimaliai išnaudoti savo potencialą.“

Elektroninio sporto srityje, garso tikslumas ir bendravimas yra kertiniai veiksniai, kurie daro įtaką siekiant pergalės. Galimybė išgirsti net ir menkiausią garso motyvą ir bendrauti su komandos nariais, tam turi didelį poveikį. Naujoji „PRO-G“ grafeno garso diafragma buvo preciziškai kuriama naudojant 50 mm grafeno diafragmą su užpatentuota prisitaikančio kraštelio technologija, kurios dėka galima perteikti stulbinančius garso vaizdinius, kaip niekada anksčiau. Naujosios diafragmos perteikia patobulintą garso atkūrimo tikslumą, signalo tikslumo užtikrinimą ir nuokrypių mažinimą, suteikiant žaidėjams galimybę atpažinti garsinius objektus aiškiau ir greičiau pakeisti jų buvimo vietą, kadangi objektai juda žaidėjo atžvilgiu.

Papildomai prie naujausios PRO-G grafeno garso diafragmos technologijos, PRO X 2 ypatybėmis gerinamas naujųjų PRO X belaidžių žaidimams skirtų ausinių modelis, įskaitant:

  • Patikimos jungtys – būkite pasiruošę bet kokiai situacijai su patobulintomis LIGHTSPEED belaidėmis, Bluetooth ir laidinėmis jungtimis (3,5 mm Aux). LIGHTSPEED naujajame modelyje integruotas PRO lygio belaidis įkrovimas, baterijos veikimo laikas – net iki 50 valandų, o belaidis ryšys veikia net 30 m atstumu.
  • Apdovanojimą pelnęs PRO dizainas – sukurtas bendradarbiaujant su profesionaliais žaidėjais, PRO X 2 sudarytas iš tvirto, bet neįtikėtinai lengvo aliuminio ir plieno rėmo su besisukančiu, patvariu lankstu ir keičiamomis ausų pagalvėlėmis iš dirbtinės odos ir veliūro, suteikiančio maksimalų patogumą.
  • Bendraukite pasitikėdami - 6 mm kardioidinis mikrofonas valdomas nuimamu lankiniu laikikliu su pažangiais "Blue VO!CE" programinės įrangos filtrais perteikiamais per "G HUB", tam, kad ryšys būtų aiškus ir nuoseklus.
  • DTS ausinės: X 2.0 erdvinis garsas - tikslus erdvinis garsas padeda tiksliai žinoti, kur yra jūsų oponentai, iki kol jie jus suranda, gilių įtraukiančių garso vaizdinių dėka.

„Logitech G PRO Series“ linija yra ištobulinta pagal unikalią „Design by Collaboration“ programą, kuri suteikia galimybę sukurti naująją aukščiausio lygio veikimo elektroninio sporto įrangą daugeliui pasaulinio lygio elektroninio sporto atletų ir komandų, kuri perkelia inovacijų ir veikimo ribas į aukštesnį lygmenį, kad suteiktų naudotojams konkurencinį pranašumą.

„Aš visada jaučiau, kad „Logitech G“ vertina mano atsiliepimus ir nuomonę, skirtus būtent produkto tobulinimui, dėl to, jų įranga yra aukščiausios kokybės ir pati populiariausia tarp aukščiausias pozicijas užimančių elektroninio sporto atletų. „G Pro X“ ausinių skirtų žaidėjams tobulinimo metu, aš mėgavausi pagerintu komfortu ir nuostabiai veikiančiu mikrofonu. Žaidžiant, aš atradau naujausią žaidimo kokybę keičiančią grafeno diafragmą, kuri man suteikė naujų galimybių laimėti prieš mano konkurentus,” – tarė Oleksandr “s1mple" Kostyljev, „Counter-Strike“, Natus Vincere.

Nuo pat dizaino kūrimo pradžios, „Logitech G“ atsižvelgė į elektroninio sporto profesionalų teikiamus atsiliepimus, priiminėjo kertinius sprendimus, bei atliko bandymus, siekdami išgryninti svarbiausias ypatybes ir produktų dizainą. Į naujų įrankių ir sprendimų kūrimo procesą įtraukdami atsiliepimais gautą informaciją, „Logitech G“ tapo neabejotinu aukščiausios kokybės elektroniniam sportui pritaikytu žaidimų įrangos standartu ir lyderiu.

Kainos ir prieinamumas

„PRO X 2 LIGHTSPEED“ belaides žaidimams skirtas ausines galima įsigyti internetu: LogitechG.com ir JAV bei Kanadoje, o pasauliniu lygiu, produktus įsigyti galite mažmeninės prekybos parduotuvėse už rekomenduojamą mažmeninę kainą – 269 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas