„Logitech Zone Wireless 2“ pristato dirbtiniu intelektu paremtas ausines verslo profesionalams

Pranešimas spaudai

2023-10-18, 07:15

0 komentarų

„Logitech“ pristatė „Zone Wireless 2“ – aukščiausios klasės verslo ausines, kurios naudoja dirbtinį intelektą, kad užtikrintų unikalią dvipusio ryšio be triukšmo patirtį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Logitech Zone Wireless 2“ pristato dirbtiniu intelektu paremtas ausines verslo profesionalams

Dirbtiniu intelektu paremtas triukšmo slopinimas iš pašnekovo pusės, triukšmą slopinantys mikrofonai, hibridinis aktyvusis triukšmo slopinimas (angl. Active Noise Cancellation, ANC) ir individualus stereofoninis garsas padeda verslo profesionalams aiškiai girdėti ir būti girdimiems skambučių ir susitikimų metu, ypač triukšmingoje aplinkoje.

Atsakas į hibridinio darbo keliamus iššūkius

Šiuolaikinėje hibridinėje darbo aplinkoje darbas vyksta įvairiose erdvėse, o beveik kiekvienoje darbo vietoje triukšmas ir prasta garso kokybė gali neigiamai paveikti bendradarbiavimą ir produktyvumą. Neseniai atlikto tyrimo „Equipping Your Employees for Hybrid Work“ (liet. Darbuotojų paruošimas hibridiniam darbui) duomenimis, 85 proc. iš namų dirbančių darbuotojų susiduria su garso problemomis – dėl kitų dalyvių keliamo foninio triukšmo ar prastos garso kokybės per kompiuterio garsiakalbius.

Tame pačiame tyrime nustatyta, kad hibridiniai darbuotojai nėra tinkamai aprūpinti šiuolaikinėmis bendradarbiavimo priemonėmis, pavyzdžiui, kokybiškomis ausinėmis.

„Zone Wireless 2“ yra aukščiausios klasės „Logitech“ ausinės, skirtos profesionaliems darbuotojams, kuriems reikia technologijų, pasižyminčių dideliu valdomumu, tikslumu ir naujovėmis“, – sakė Prakash Arunkundrum, ‚Logitech‘ operacijų vadovas. „Sukūrėme „Zone Wireless 2“ su pažangiomis technologijomis, užtikrinančiomis bekompromisį našumą ir mažesnį anglies dioksido poveikį.“

Triukšmo mažinimas naudojant dirbtinį intelektą

Pažymėtina, kad ausinės leidžia slopinti kito asmens pusėje sklindantį aplinkos triukšmą, net jei tas asmuo nedėvi triukšmą slopinančių ausinių. Pažangi skambučio aiškumo funkcija, aktyvuojama per „Logi Tune“, naudoja dirbtinį intelektą, kad atskirtų kitame gale esančio pašnekovo balsą nuo jo foninio triukšmo. Puikūs triukšmą slopinantys mikrofonai mažina blaškančius garsus ir artimus pokalbius naudodami pažangią spindulio formavimo technologiją, kuri fiksuoja naudotojo balsą. Jie sukuria dvipusio triukšmo slopinimo sistemą.

Hibridinio aktyviojo triukšmo slopinimo (ANC) funkcija blokuoja darbo vietose esantį aplinkos triukšmą, pavyzdžiui, klaviatūros spragsėjimą, šalia kalbančius asmenis ir ŠVOK keliamą triukšmą, o skaidrumo režimas padeda naudotojams, dėvintiems ausines, neatsiriboti nuo aplinkos. Nustatę „Logi Tune“, naudotojai gali naudoti asmeninio ekvalaizerio funkciją, kad pritaikytų ausines prie savo individualaus klausos diapazono atlikdami savarankišką klausos testą.

Našumas ir patogumas visą dieną

Specialistams darbo dienos metu susiduriant su įvairiomis situacijomis, jie gali palaikyti ryšį, naudodami daugiataškę Bluetooth® technologiją ir išmaniąją numeraciją. Ši patentuota funkcija išsprendžia problemą, su kuria dažnai susiduria naudotojai palikę kompiuterį, praradę ryšį, tada grįžę prie sąrankos, kuri atrodo prijungta prie garso sistemos, bet iš tiesų taip nėra. Išmanioji numeracija – tai ausinių, USB-C imtuvo ir operacinės sistemos ryšio rezultatas, leidžiantis protingai perjungti ausinių ir kompiuterio garsą, kad nereikėtų rankiniu būdu perjunginėti garso šaltinių arba ištraukti rakto.

Ilgas akumuliatoriaus veikimo laikas

Kad prisitaikytų prie įtempto darbo grafiko, „Zone Wireless 2“ akumuliatorius veikia iki 40 valandų, o pokalbių ir klausymosi trukmė priklauso nuo to, ar įjungta ANC funkcija. Greitas penkių minučių įkrovimas užtikrina iki vienos valandos pokalbių.

Modernus dizainas ir intuityvus valdymas

Be sudėtingo funkcionalumo ir išskirtinio pokalbių aiškumo, ausinės pasižymi modernia, kokybiška išvaizda su minkštais, orui pralaidžiais ausų kaušeliais, kuriuos galima rinktis grafitinės, baltos ir rožinės spalvų pagal savo asmenybę ir stilių. Mėgaudamiesi svaiginančiu garsu ir komfortu, profesionalai gali tiesiog paliesti ar perbraukti per ausinės kaušelį ir valdyti mediją bei garsumą naudodami išmaniuosius jutiklinius valdiklius arba „Logi Tune“ programoje įjungti aptikimo ant ausies funkciją, kad medija būtų automatiškai paleidžiama užsidėjus ausines ar pristabdoma jas nusiėmus.

IT valdymas

IT komandos gali parūpinti „Zone Wireless 2“ savo darbuotojams, būdamos tikros, kad ausinės yra sertifikuotos programai „Microsoft Teams“ su aukščiausios kokybės mikrofonu, skirtu atvirajam biurui, „Zoom“, „Google Meet“, „Google Voice“ ir „Fast Pair“ programoms.

Integracija su „Logitech“ įrenginių valdymo platforma „Sync“ užtikrina saugų ir keičiamą nuotolinio „Logitech“ įrenginių valdymo būdą. Naudodamiesi „Sync“ IT administratoriai gali atnaujinti programinę įrangą ir šalinti „Zone Wireless 2“ triktis, nesvarbu, ar ausinės naudojamos nuotoliniu būdu, ar biure – tam užtenka vienos, debesijos pagrindu sukurtos sąsajos.

Visame pasaulyje „Zone Wireless 2“ galima įsigyti svetainėje logitech.com ir per įgaliotuosius perpardavėjus. Siūloma ausinių kaina – 359,99 eurai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas