„Xbox“ konsolių savininkams tai patiks: „Microsoft“ pristatė naujas stereo ausines

Lukas Snarskis

2021-08-22, 11:50 (atnaujinta 2023-02-10, 16:25)

1 komentaras
„Xbox“ konsolių savininkams tai patiks: „Microsoft“ pristatė naujas stereo ausines

JAV technologijų kompanija „Microsoft“ šiemet pagaliau pristatė naująją „Windows“ operacinės sistemos versiją, tačiau tai ne vienintelė naujiena iš šios bendrovės stovyklos. Prieš keletą dienų buvo paskelbta ir apie naujausias, žaidimų konsolei „Xbox“ skirtas, stereo ausines su mikrofonu.

Su naujuoju produktu „Microsoft“ siekia praplėsti biudžetinės klasės ausinių kategoriją. Kaip teigiama, norėta suteikti aiškų ir sklandų ausinėse esančio mikrofono veikimą, aukštos kokybės ausinių pagalvėles ir garso lygio valdymą ratuku, kurį rasite dešinėje ausinių dalyje. Kadangi šios ausinės yra prijungiamos įprasta 3,5 mm audio jungtimi, „Microsoft“ laisvų rankų įrangą galite naudoti su žaidimų konsole, kompiuteriu ar net mobiliuoju telefonu.

Verta pastebėti, kad naujosios „Xbox“ stereo ausinės yra suprojektuotos panašiai kaip „Xbox“ belaidės ausinės, nes jos yra lanksčios ir lengvos konstrukcijos, kuri puikiai amortizuoja, kad slėgis ausims būtų tolygiau paskirstytas galvos viršuje. Taip suteikiama galimybė jas dėvėti ilgesniems žaidimų seansams. Ant ausų esantys valdikliai taip pat idealiai tinka žaidimams, nes jums nereikės papildomai gilintis į valdiklius ar televizoriaus nustatymus.

„Siekiant sukurti kuo geresnę žaidimų, komandos pokalbių, muzikos ir filmų patirtį, mūsų gamybos komanda suderino laisvų rankų įrangą taip, kad atkartotų garso įrašo šaltinį. Būtent taip, kaip žaidimų kūrėjai nori, kad Jūs žaisdami tai patirtumėte patirtumėte. Dėl šios priežasties ausinėse garsas girdimas kaip galima panašiau į tai, kaip šis buvo įrašytas, užtikrinant švarų vidutinio ir aukšto dažnio našumą ir aiškius žemus dažnius. Kad jūsų garsas būtų dar vienas žingsnis toliau, „Xbox Stereo“ laisvų rankų įranga palaiko aukštos kokybės erdvinio garso technologijas, įskaitant „Windows Sonic“, „Dolby Atmos“ ir „DTS Headphone: X“, - kalbėjo „Xbox“ vyresnioji produktų rinkodaros vadovė Jessica Tsujikawa.

Oficialioje „Microsoft“ parduotuvėje, „Xbox“ konsolių savininkams skirtos ausinės parduodamas už 59,99 JAV dolerių. Tiesa, šiuo metu vyksta tik išankstiniai pardavimai, o oficialus prekybos startas turėtų įvykti rugsėjo 21 dieną. Kol kas išlieka neaišku ar šios ausinės bus prieinamos ir Lietuvoje, nes bent jau kol kas, lietuviai šios naujienos užsisakyti negali.

1 komentarų

Skūpas sumokės 2x

Bevielės ausinės kainuoja 100 Eur, bet jos žymiai pranašesnės už laidines. Su bevielėmis galima tuo pačiu metu girdėti žaidimą ir kalbėti telefonu, kas gana svarbu žaidžiant žaidimus kartu su kitokių konsolių naudotojais. Be to visi žino koks nepatikimas yra 3.5mm lizdas, laidai anksčiau ar vėliau lūžta, o tada jau nieko nebesutaupysi.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas