„Xiaomi“ tokio produkto dar negamino: netrukus pasiūlys įspūdingą naujovę

Lukas Snarskis

2021-08-06, 07:15

0 komentarų
„Xiaomi“ tokio produkto dar negamino: netrukus pasiūlys įspūdingą naujovę

Šiandien „Xiaomi“ paskelbė, kad jau visai netrukus, rugpjūčio 10 dieną pristatys pirmąjį aukščiausios klasės išmanųjį garsiakalb,į kartu su labai ilgai lauktu išmaniuoju telefonu „Mi MIX 4“.

Kinijos technologijų milžinė ką tik pasidalino naujiena, kuria pareiškė, kad pirmasis jos išmanusis garsiakalbis bus pristatytas su „technologijų ir meno simfonija“. Visgi, reikia pastebėti, kad nors Kinijos gamintoja paskelbė apie tai internete, ši vis dar neatskleidžia smulkesnės informacijos apie šį audio produktą. Kitaip tariant, mes neįsivaizduojame, kaip gali atrodyti šis išmanusis garsiakalbis ar kokios jo galimos specifikacijos.

Nors, remiantis neseniai nutekėjusia informacija, galime daryti prielaidą, kad šis išmanusis garsiakalbis gali būti pavadinimu „L16A Smart Speaker“, kuris buvo pastebėtas „WiFi Alliance“. Svetainės sąrašas neatskleidžia jokių pagrindinių specifikacijų, tačiau jame teigiama, kad būsimas aukščiausios klasės garso produktas iš „Xiaomi“ taip pat atvyksta su dviejų juostų „WiFi“ ryšio palaikymu. O tai reiškia, kad šis įrenginys galės prisijungti prie vartotojų išmaniųjų namų bei galės veikti kaip valdymo centras, leidžiantis vartotojams valdyti kitus išmaniųjų namų produktus įprastomis balso komandomis.

Visgi, reiktų nepamiršti, kad visa tai vis yra paprasti spėjimai. Na, o kaip iš prietaisas atrodys iš tikrųjų, teks luktelti kitos savaitės renginio.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas