Elektrinį paspirtuką gali turėti visi: pamatę šio prietaiso kainą, maloniai nustebsite

Partnerio turinys

2022-08-11, 14:00

2 komentarai (-ų)
Elektrinį paspirtuką gali turėti visi: pamatę šio prietaiso kainą, maloniai nustebsite

Vasara jau artėja prie pabaigos, o tai – puiki galimybė pasiruošti kitų metų šiltajam sezonui. Elektriniai paspirtukai yra neatsiejama daugelio mūsų vasaros transporto priemonė, o dabar itin palankus metas įsigyti vieną ir Jums. Ieškote pigaus varianto? Mes turime Jums specialų pasiūlymą!

Internetinėje parduotuvėje „Gshopper“ jūs galite įsigyti „Aovo M365 Pro“ elektrinį paspirtuką, kurio kaina šiuo metu siekia vos 236 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o taip pat – nepamirškite panaudoti nuolaidos kodo A8E8E4BCA0D8. Į kainą jau įskaičiuoti visi mokesčiai, o pristatymas su DPD kurjeriu kainuos vos 2,89 eurus.

Stilinga forma, modernūs raudoni akcentai ir kompaktiškas bei tvirtas, 120kg sveriantį žmogų atlaikantis korpusas. Beje, jis labai lengvai susilanksto, todėl paspirtuką lengvai galėsite transportuoti automobiliu ir ar neštis į biurą (jei tai darysite, džiaugsitės vos 12kg siekiančiu svoriu).

Maloni „Aovo M365 Pro” naujovė - patobulintas LED ekranas ant vairo, kuris yra kur kas greitesnis ir gali parodyti klaidas, jei kuri nors paspirtuko dalis funkcionuoja netinkamai. Jame taip pat atvaizudojamas įkrovos lygis, greitis ir kiti parametrai. Priekinėje vairo kolobėlės dalyje montuojams didelis šviestuvas, sudarytas iš mažų LED lempučių. Jis tamsoje apšviečia 6m atstumu esantį kelią, tad su šiuo paspirtuku galėsite važinėti net ir naktimis.

Naujasis modelis siūlo ir patobulintą elektrinį variklį. Jis yra 350W galios ir gali pasiekti didesnį 25km/h greitį. Dėl šios priežasties pagerėjo ir važiavimas į įkalnes, todėl važiavimas kalnuotose vietovėse bus kur kas sklandesnis ir malonesnis.

Nuvažiuojamas 35km atstumas vienu įkrovimu beveik nesiskiria nuo senesnio modelio, tačiau baterijos nuo šiol yra kur kas saugesnės ir patikimesnės. Na, o jei nusprendėte vykti į ilgesnę išvyką ir jums itin svarbi akumuliatoriaus ištvermė, siūlomas „ECO” režimas, perpus sumažinantis maksimalų greitį, bet veiksmingai pailginantis nuvažiuojamą atstumą.

Kaip jau minėjome, internetinėje parduotuvėje „Gshopper“ jūs galite įsigyti „Aovo M365 Pro“ elektrinį paspirtuką, kurio kaina šiuo metu siekia vos 236 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o taip pat – nepamirškite panaudoti nuolaidos kodo A8E8E4BCA0D8. Į kainą jau įskaičiuoti visi mokesčiai, o pristatymas su DPD kurjeriu kainuos vos 2,89 eurus.

2 komentarų

Sigis

Deja,į LT siuntimas neįmanomas

Ha

Toks cia ir paspurtukas. 35km jis tikrai nenuvaziuos ir siaip yra xiaomi m365 klonas, kopija. Geriau pirkti orginala, kuriu nauju kainos skelbiu. Lt nuo 250

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas