„Xiaomi“ stebina ir puikiais dviračiais: nepraleiskite įsigyti jų už ypatingą kainą ir dar su dovanomis

Partnerio turinys

2021-09-27, 14:35

3 komentarai (-ų)
„Xiaomi“ stebina ir puikiais dviračiais: nepraleiskite įsigyti jų už ypatingą kainą ir dar su dovanomis

„Xiaomi” jau kuris laikas minimas tarp technologijų rinkos lyderių, kurio sėkmę lėmė pigūs, bet patikimi išmanieji telefonai, jų priedai ir įvairi kita elektronika. Kinijos gamintojas prieš dvejus metus sukėlė didžiulį ažiotažą asmeninio transporto srityje, pristatęs kone kiekvienam prieinamą „Xiaomi M365” elektrinį paspirtuką. Šiandien juos išvysite bet kuriame didesniame mieste, o galbūt net ir jūsų pažįstamo garaže.

Visgi „Xiaomi” neatsipalaidavo ir toliau galvoja, kaip sukelti revoliuciją transporto srityje tuo, kas turi du ratus, elektrinį motorą ir gali pasigirti protinga kaina. Šiandien jums norime pristatyti „HIMO C20” elektrinį dviratį, kurį paspaudę šią nuorodą įsigysite vos už 586,99 eurus. Siuntimas įskaičiuotas į kainą, o kadangi prekė siunčiama iš Europos Sąjungos šalies, dviratis atkeliaus vos per kelias dienas ir be jokių papildomų mokesčių. Tiesa, pardavėjas visiems įsigijusiems šį dviratį turi ir dovaną!

„HIMO C20” dizainas yra užpatentuotas ir pasižymi lengvu, sulankstomu 20 colių rėmu, suteikiančių stabilumo važiuojant. Jei nuspręsite dviratį kažkur transportuoti, apsidžiaugsite sužinoję, jog susilanksto ne tik rėmas, bet ir vairo rankenos, o nedidelis 21,1kg svoris užtikrins, jog bekilnodami šį daiktą neįsigysite stuburo išvaržos.

Beje, „Xiaomi” dizaineriai sugalvojo labai įdomią funkciją – ištraukę dviračio sėdynę, galėsite ją panaudoti kaip pompą pripūsti padangoms. Taigi, galėsite būti ramūs, jog neliksite stovėti nežinia kur, išsileidus padangai.

„C20” siūlo 2 skirtingus važiavimo režimus – 100% paremtą dviratininko fizine jėga ir padedamą elektros motoro. Rėme paslėpta 10Ah baterija garantuos net 80km siekiantį nuvažiuojamą atstumą, o galingas 250W elektros motoras – iki 25km/h greitį. Apie greitį ir baterijos įkrovą praneš ant vairo sumontuotas ekranas.

Kita vertus, elektros motoro buvimas tikrai nereiškia, jog „HIMO C20” nėra visavertis dviratis. 6 bėgių „Shimano” sistema, paremta priekyje ir gale esančiais krumpliaračiais, leis dviračiu kopti į įkalnes ir tinkamai pasirinkti mynimo pasipriešinimą. Be to, kadangi visi dviračio komponentai atitinka „IPX5” atsparumo standartą, nereikės baimintis, jei jums bevažiuojant užklups lietus.

„Xiaomi” jos produktų saugumas visada buvo didelis prioritetas. Ne veltui „HIMO C20” buvo aprūpintas 4m šlapio stabdymo stabdžiu ant galinio ir net 6m ant priekinio rato. Taip pat dviračio priekyje ir gale sumontuoti LED žibintai, tad neturėsite jokių rūpesčių planuodami romantišką pasivažinėjimą vakare.

Pratęsiant saugumo temą, Kinijos milžinas elektrinę transporto priemonės dalį apsaugojo nuo per didelės įtampos, perkrovimo, trumpojo jungimo bei temperatūros pokyčių. Taip pat įdiegtos tokios funkcijos kaip automatinis išsijungimas ir įtampos lygio suvienodinimas.

Apibendrindamas galiu daryti išvadą, jog „Xiaomi” su „HIMO C20” tik dar vieną kartą įrodė, kodėl jai pavyksta pasiekti tokių puikių rezultatų. Kokybiška elektrinė transporto priemonė, galinti vienu įkrovimu nuvažiuoti net 80km, ir kainuojanti mažiau už kokybišką tradicinį dviratį yra tikras saldainiukas didmiesčių gyventojams, ieškantiems kažko rimčiau nei elektrinis paspirtukas, bei tiems, kas jau seniai ieškojo nuosaikiai įkainoto elektrinio dviračio.

3 komentarų

Vidokas

Turiu metus ši modelį, nuvažiuojamas atstumas krito iki 15km. Kur gauti naują bateriją?

Lankytojas

Yra kas perdaro baterijas. Manau savo krašte irgi rastum. Daugiau besidomintis ir pats pasidarytim, nes BMS štampuoja daug kas. Galų gale gal ir to nereikėtų keisti. Liktų tik nusipirkti gero gamintojo celes ir jas sujungti pagal taip, kaip dabar pas tave sujungta.

M

Tai gal visa info galima skelbti, 80 km galima nuvažiuoti tik padedant minti pedalus, o ne grinai elektriniu režimu.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas