Didžiausia automobilių paroda Europoje sugrįžta: kitąmet visų akys ir vėl nukryps į Ženevą

Lukas Snarskis

2021-10-04, 13:35 (atnaujinta 2021-10-04, 13:41)

0 komentarų
Didžiausia automobilių paroda Europoje sugrįžta: kitąmet visų akys ir vėl nukryps į Ženevą

2021 metai, ypatingai jų pradžia, nebuvo pats lengviausias periodas daugeliui, o nuo to nukentėjo daugelis. Šiemet buvo atšaukta net ir Ženevos tarptautinė automobilių paroda, tačiau jį sugrįš jau kitais metais.

Pranešama, kad Ženevos automobilių paroda įvyks jau kitų metų vasarį, o tai oficialiai patvirtino renginio atstovas spaudai ir taip užbaigė mėnesius trukusias spekuliacijas dėl vienos didžiausių ir ilgiausiai veikiančių Europos automobilių parodų ateities planų.

Paroda įvyks 2022 metų vasario 19 - 27 dienomis, savo tradiciniuose namuose „Palexpo“ konferencijų centro parodų salėse, įsikūrusiose netoli Ženevos oro uosto. 2020 metais paroda buvo vienas iš pirmųjų svarbių įvykių, atšauktų koronaviruso pandemijai išplitus visoje Europoje. Šių metų paroda taip pat buvo nutraukta dėl neaiškios situacijos dėl COVID ir automobilių gamintojų nenoro įsipareigoti dalyvauti.

„Daugelis tradicinių parodos dalyvių pranešė, kad veikiausiai nedalyvaus 2021 metų parodoje, ir kad norėtų dalyvauti 2022 metais... Mes atsisakėme idėjos surengti automobilių parodą 2021-aisiais“, – buvo teigiama organizatorių pranešime.

Ženevos tarptautinės automobilių parodos (GIMS) atstovas spaudai, patvirtino, kad renginio organizavimui buvo „uždegta žalia šviesa“. Daugiau informacijos apie artėjančią parodą ketinama pateikti artimiausiu metu, tačiau naujienų apie dalyvius kol kas nėra.

Verta paminėti ir tai, jog praėjusį mėnesį, GIMS, kartu su Kataro turizmo atstovais, paskelbė apie planus 2023 metų rudenį surengti analogišką renginį ir Kataro sostinėje Dohoje. Tai būtų Artimųjų Rytų rinkai skirtas renginys, kurį planuojama surengti Dohos parodų ir konferencijų centre. Jeigu šie planai virstų realybe, tai tokia paroda būtų organizuojama kas du metus. Priminsime, kad Europoje analogiška paroda organizuojama kasmet.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas