Ekspertai sako, kad pirkti naudotą BMW automobilį – didžiulė klaida, įvardijo priežastis, kodėl toks sprendimas gali pridaryti daugiau žalos nei suteikti naudos

BMW

Lina Snarskienė

2024-09-18, 19:55

9 komentarai (-ų)

Kadaise BMW buvo garsus automobilių gamintojas, puikus vokiškas prekės ženklas, turintis turtingą istoriją ir nuostabią Žemėje važinėjančių automobilių kolekciją. Deja, tačiau šlovingi laikai jau praeityje ir Bavarijos automobilių gamykloje viskas pasikeitė. Dėmesys masinei rinkai skirtų automobilių, kurie prastai sensta, gamybai visam laikui sutepė prekės ženklą ankstesnių savininkų ir meistrų akyse.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Ekspertai sako, kad pirkti naudotą BMW automobilį – didžiulė klaida, įvardijo priežastis, kodėl toks sprendimas gali pridaryti daugiau žalos nei suteikti naudos

Daugelis patyrusių savininkų ir mechanikų jums pasakys, kad naudotų BMW automobilių, ypač pagamintų per pastaruosius maždaug 20 metų, verčiau venkite. Jie paprasčiausiai neverti pinigų, kuriuos, be abejo, teks į juos investuoti. Jie lengvai genda, dalys yra brangios, o darbo sąnaudos – astronominio dydžio.

Žinoma, jie atrodo šauniai ir turi tam tikro žavesio. Tačiau ši saldi sirenų daina galiausiai pradės skambėti blogai, nes vietinėje remonto dirbtuvėje bus išrašytos milžiniškos sąskaitos. Štai kelios svarios priežastys, kodėl nepirkti naudoto BMW.

Elektros problemos

BMW garsėja elektros problemomis. Tačiau problemų kyla ne tik dėl prabangių įtaisų – paslaptingai nustoja veikti net tokie pagrindiniai dalykai kaip elektra valdomi langai ir akumuliatoriai. „Kai kurių senesnių modelių drenažo sistemos nebuvo tinkamai įrengtos, todėl vanduo pažeidžia elektros sistemą“, – servise darbuotojas pasiūlė užuominą apie tai, kas slypi po tuo.

BMW uždirba daugiau pinigų parduodamas dalis

Įsitvirtina sąmokslo teorija, kad BMW daug daugiau uždirba iš remonto dalių nei parduodama naujus automobilius. „Kiekvienas BMW, kurį turėjau 1996-2006 m., buvo puikus. Po 2006 m. prekės ženklui atsitiko kažkas blogo, automobilis gedo daug dažniau nei ankstesniais metais, o detalių kaina šoktelėjo į viršų.“, – komentavo viename forume vokiečių automobilio naudotojas.

Atrodo, kad daugelis mechanikų ir BMW entuziastų linkę pritarti šiam teiginiui. Šiais laikais iš Miuncheno išvažiuojantys automobiliai nėra tokie, kokie buvo anksčiau.

Ar tie bavarai yra klastingi išlaidų mažintojai?

Klastingas išlaidų mažinimas per daugelį metų pakenkė BMW prekės ženklui. Jie kartais naudoja pigesnes dalis, dėl kurių automobiliai gali tarnauti ne taip ilgai. Paprastai tai neturi įtakos tiems, kurie perka naujus automobilius, tačiau jų gamybiniai sprendimai apkartino jų naudotus automobilius. Tai, kas BMW sutaupė 5 dolerius iš anksto, gali jums kainuoti šimtus ar tūkstančius eurų, jei esate iš tų, kurie automobilį laiko ilgiau nei porą metų ar perkate naudotus automobilius.

Sulaužykite mano piniginę

Gatvėje kalbama, kad BMW iš tikrųjų reiškia „Break my wallet“. Kiekvienam laimingajam, turinčiam „528e“, tenka dar šeši liūdni BMW savininkai, kurių kreditinės kortelės išnaudotos iki maksimumo. Tiek 3, tiek 5 serijos automobiliai su šešių cilindrų varikliais garsėja aušinimo sistemomis, kurios nesandarios ir genda.

Seni BMW neturėtų būti kasdieniai automobiliai

Jei planuojate naudoti seną 7 serijos BMW kaip kasdienį automobilį, tikėkitės problemų. Serviso ekspertai įspėja – nors automobilį galite įsigyti už mažiau nei 5 tūkst. eurų, per vienerius metus už draudimo įmokas, techninę priežiūrą, remontą ir degalus tikriausiai sumokėsite daugiau.

9 komentarų

Bmw yra še...

Pamatau bmw ir iškarto vemti verčia, nei dizainas gražus, nei kokybiška, sėdi kiek matsu vien koks nors pienburnis arba budulis, kuris tik ir težino bmw, nes kitos atseit ne markės. Kai realiai seniai bmw yra šudo vertas daiktas. O dar ir baisios jos visos, kažkoks vaikų ir banditų brendas pasidaręs. Net nekiltų mintis normaliam žmogui tokią pirkti, kai yra krūvos gražių ir patikimų modelių šiais laikais. Taip kad bmwistai, deja čia tik jums bmw kažką reiškia. Tai ir toliau daužykitės ir užsimušinėkit su savo sulituotom mkėm.

Keliu erelis

Yra masinos ir automobiliai . Straipsnio AUTORIUS matyt niekada nera vazinejeas, MERSEDESU, PORSCHE, ar BMW. Vazineji su Tojota ar Huidai, tai ir vazinek. Matomai NEIGALUS nusipirkti BMW.

Keliu erelis

Uzsakytas straipsnis.... Apdergti BMWA... 2 pasaulinio karo metu BMW Gamino variklius MESERSMITAMS.

Kostia

Dalbajobas autorius, paimk visa siuolaikini suda tik ismest, bmw kure zmones su galva, dabartines daro sudo vertes

Bavarų mėšlo vežimas

Jei BMW pravažiavo pro servisą tai todėl kad pas jį sugedo stabdžiai.
Visos naujos mašinos vienkartinis šlamštas.
Užtat kad jas kurią ne inžinieriai, o merketologai.

Hm

Kazkoks piktas autorius. Gal jam per galva pervažiavo bmw? DDD. Tegu per dachatcu, tada pamtys kas labiau genda DDD

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas