Elektromobiliai užkariauja pasaulį: tai supratę butų nuomotojai neblogai pasipelnys

Lukas Snarskis

2021-08-07, 14:35 (atnaujinta 2021-08-09, 00:30)

0 komentarų
Elektromobiliai užkariauja pasaulį: tai supratę butų nuomotojai neblogai pasipelnys

Trumpalaikės būsto nuomos platforma „Airbnb“ jau ne vienerius metus aktyviai darbuojasi ties tuo, jog suteiktų kuo daugiau patogumų elektrinių automobilių savininkams. Prieš daugiau nei penkerius metus šios bendrovės atstovai paskelbė apie bendradarbiavimą su „Tesla“.

Tuomet, „Airbnb“ ir „Tesla“ rūpinosi elektromobilių įkrovimo stotelių montavimu tam tikrų nuomotojų namuose. 2016 metais buvo atliktas dar vienas įdomus veiksmas – sudaryta partnerystės sutartis su „SolarCity“ ir buvo pradėtos diegti saulės energijos panelės.

2018 metais „Airbnb“ bendruomenę užgulė kiek kitokia problema – daugelis pradėjo skųstis dėl nuomos pasiūlymų filtravimo. Tuomet, buvo pastebėta, jog platforma vis dar neleidžia pasirinkti tik tų nakvynės variantų, kurie turėtų elektromobilių įkrovimo stoteles. Praėjus kone keturiems metams – ši galimybė pagaliau pasiekė „Airbnb“.

Dar gegužės mėnesį, „Airbnb“ išplatino vaizdo įrašą, kuriame kompanijos vadovas Brianas Chesky pristatė daugiau nei 100 naujovių, kurios pasiekė jo valdomą platformą. Tarp jų – ir puikios naujienos elektromobilių savininkams, o ši naujiena jau prieinama visiems „Airbnb“ naudotojams.

Norėdami rasti nuomos pasiūlymus, kurie turi elektrinėms transporto priemonės skirtą įkrovimo stotelę Jūs turite pasinaudoti išplėstiniais paieškos filtrais. Atlikę paiešką, spauskite dešinėje pusėje esantį „Filtrai“ mygtuką, tuomet keliaukite kiek žemiau iki „Paslaugos“ skirsnio ir ten peržiūrėję daugiau patogumų, rasite opciją „Elektrinių automobilių įkrovimo sistema“.

Pasirinkus šią opciją, „Airbnb“ paieškos lange Jūs matysite tik tuos pasiūlymus, kurie suteiks patogumų ne tik Jums, bet ir Jūsų automobiliui, kurį galėsite įkrauti vietovėje, kurioje apsistojote. Tiesa, prie skelbimų nėra pateikiama informacija apie naudojamą įkrovimo sistemą, todėl tokiu atveju tektų kontaktuoti su nuomotoju.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas