„Eleport“ įgyvendino strateginį įsigijimo sandorį: prijungiama įmonė „TurboVolt GmbH“ taps įkrovimo stotelių plėtros pagrindu Kroatijos ir Slovėnijos rinkose

Pranešimas spaudai

2024-08-07, 07:54 (atnaujinta 2024-08-07, 10:07)

0 komentarų

Viešų įkrovimo stotelių tinklo lyderė Vidurio ir Rytų Europoje, bendrovė „Eleport“ įgyvendino strateginį įsigijimo sandorį – prijungiama įmonė „TurboVolt GmbH“ taps plėtros pagrindu Kroatijos ir Slovėnijos rinkose.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„Eleport“ įgyvendino strateginį įsigijimo sandorį: prijungiama įmonė „TurboVolt GmbH“ taps įkrovimo stotelių plėtros pagrindu Kroatijos ir Slovėnijos rinkose

„Šis sandoris yra dar vienas svarbus žingsnis įtvirtinant „Eleport“ – pirmaujančio elektromobilių įkrovimo tinklo Vidurio ir Rytų Europoje – poziciją“, – teigia „Eleport“ generalinis direktorius Jakubas Mileris.

„Eleport“ jau dabar yra didžiausia elektromobilių įkrovimo stotelių operatorė Baltijos šalyse ir ketvirta pagal dydį Lenkijoje. Nuo šiol jos tinklas veiks šešiose šalyse. Plėtra dar labiau sustiprins įmonės įsipareigojimą vairuotojams užtikrinti greitą, patikimą ir patogų elektromobilių įkrovimą konkurencingomis kainomis visame regione.

Pirmajame „Eleport“ plėtros etape numatyta įrengti 17 didelės galios elektromobilių įkrovimo taškų Kroatijoje ir Slovėnijoje veikiančiuose prekybos centruose „Supernova“ ir „SES“. Kiekviename įkrovimo taške bus įrengta iki 12 patogių didelės spartos įkroviklių. Vieno lizdo galia sieks iki 300 kW. Pirmieji įkrovimo taškai Kroatijoje bus atidaryti Zadare ir Zagrebe, o pirmosios įkrovimo vietos Slovėnijoje pradės veikti Liublianoje.

„Eleport“ bei „TurboVolt“ strategija ir tikslai puikiai sutampa, todėl džiaugiuosi, kad su šia komanda kartu sparčiau diegsime patikimą, klientų lūkesčius atitinkančią greitojo įkrovimo infrastruktūrą,“ – apibendrina J. Mileris.

„Jėgų suvienijimas su „Eleport“ padės efektyviau įgyvendinti mūsų viziją – didinti tvarių transporto sprendimų prieinamumą. Kartu diegsime rinkoje pirmaujančius greitojo įkrovimo sprendimus Vidurio ir Rytų Europos rinkose, kuriose jų labai reikia,“ – teigia „TurboVolt“ generalinis direktorius Anthony Hinde.

Sandoris smarkiai pagerins klientų patirtį naudojantis elektromobilių įkrovimo paslaugomis, nes jos bus patogesnės ir plačiau prieinamos. Visos „Eleport“ tinklo įkrovimo stotelės šešiose šalyse veikia naudojant elektros energiją, 100 proc. pagamintą iš atsinaujinančių energijos šaltinių, o tai, pasak „Eleport“ atstovų, svarbu siekiant užtikrinti žalesnę bei tvaresnę ateitį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas