NISMO sugrįžta į Europą: europiečiams bus pasiūlytas išskirtinis elektrinis „Nissan Ariya“ modelis, kuris sužavės daugelį greičio mėgėjų

Lukas Snarskis

2024-07-19, 07:55 (atnaujinta 2024-08-07, 10:07)

0 komentarų

Pirmą kartą Lietuvoje „Nissan Ariya“ buvo pristatytas 2021 m. žiemą, o šio populiaraus ir naujoviško elektromobilio prekyba startavo sekančiais metais. Europą netrukus gali pasiekti ir dar vienas šio automobilio variantas.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
NISMO sugrįžta į Europą: europiečiams bus pasiūlytas išskirtinis elektrinis „Nissan Ariya“ modelis, kuris sužavės daugelį greičio mėgėjų

Japonijos automobilių gamintojo sportinių automobilių padalinys NISMO žengia į Europą pristatydamas specialaus leidimo „Nissan Ariya NISMO“. Švęsdama NISMO 40 metų jubiliejų, „Nissan“ iš naujo pristato šį prekės ženklą Senojo žemyno automobilių entuziastams.

Šis galingas elektrinis automobilis naudos „Ariya e-4ORCE“ platformą, o pirkėjams bus pasiūlyti du baterijų paketai – tai 63 arba 87 kWh. „Ariya NISMO“ papildytas ir dar galingesniais varikliais, atitinkančiais „Nissan“ našumo palikimą.

Kalbant apie skaičius - abiejų versijų galia siekia atitinkamai 270 kW ir 320 kW. NISMO taip pat žada paaštrintą pakabą ir didelio sukibimo padangas, todėl galingiausias modelis turėtų patikti daugeliui sportinių automobilių gerbėjų.

„Ariya NISMO“ interjeras yra juodos spalvos su daugybe raudonų akcentų. Čia naudojamos NISMO sportinės sėdynės, kurios užtikrina ne tik maksimalų patogumą, bet ir užtikrinančios, kad tiek vairuotojas, tiek keleiviai galėtų visapusiškai mėgautis įelektrinta kelione.

Nors informacija apie kainas ir prieinamumą dar nepaskelbta, Europos pirkėjai gali tikėtis netrukus išvysti „Ariya NISMO“ keliuose. Šį modelį bus galima įsigyti visose Europos rinkose, kuriose šiuo metu parduodamas standartinis „Ariya“ krosoveris.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas