„Nissan“ automobilių savininkai sulaukė gerų naujienų: bendrovė skelbia apie naujienas, kurios netrukus pasieks elektromobilių turėtojus

Arnas Balčiūnas

2024-04-27, 17:55

0 komentarų

Japonijos automobilių gamintojas „Nissan“, elektromobilių rinkoje yra puikiai žinomas dėl „Leaf“ modelio, kuris Europoje debiutavo dar 2011 metais. Tačiau ryškiausios bedrovės dienos jau kuris laikas praeityje. Tiesa, pastaruoju metu rodomi ir šiokie tokie atsigavo ženklai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nissan“ automobilių savininkai sulaukė gerų naujienų: bendrovė skelbia apie naujienas, kurios netrukus pasieks elektromobilių turėtojus

„Nissan“ paskelbė apie oficialų naujos kartos „NissanConnect“ informacijos ir pramogų sistemos atnaujinimą automobiliams Europoje. Naujausia programinės įrangos versija jau kuris laikas buvo prieinama JAV rinkoje, o dabar ji atkeliauja ir į Senąjį Žemyną.

Naujojoje „NissanConnect“ sistemoje įdiegta „Android Automotive“ sistema, užtikrinanti glaudesnę integraciją su „Google“ ir „Google“ balso asistentu. Galima naudotis vietinėmis programėlėmis, tokiomis kaip „Google Maps“, o daugiau jų galima atsisiųsti iš „Google Play“.

„Google“ asistentas taip pat gali valdyti tam tikras funkcijas, o pati „NissanConnect“ nuo šiol gali valdyti visas funkcijas. Jei turite vieną iš „Nissan“ elektromobilių, sistema dabar gali nukreipti jus į tinkamas įkrovimo stoteles ir sumažinti išlaidas pasiūlydama ekonomišką įkrovimo laiką, atsižvelgiant į dabartines kainas ir vietines ne piko valandas.

„NissanConnect“ siūlo gilesnę integraciją su telefone esančiomis programėlėmis ir leidžia įjungti oro kondicionierių prieš įlipant į automobilį, o pati programėlė praneš, jei pamiršote uždaryti duris ar langą. Skelbiama, jog europiečiai šią naujieną galės išmėginti iki šio mėnesio pabaigos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas