„Porsche“ pravėrė duris į sportinių automobilių ateitį: pademonstruotas neįtikėtinas koncepcinis modelis, pamatykite tai patys

Arnas Balčiūnas

2023-07-13, 08:40

0 komentarų

„Porsche“ yra žinomi dėl savo stilingų ir į našumą orientuotų transporto priemonių. Nuo ikoninio 911 iki naujesnio „Taycan“ – vokiečių gamintojas turi gabumų kurti žmonėms patinkančias transporto priemones.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Porsche“ pravėrė duris į sportinių automobilių ateitį: pademonstruotas neįtikėtinas koncepcinis modelis, pamatykite tai patys

O dabar „Porsche“ perkelia viską į kitą lygį su savo nauja elektrinio hiperautomobilio koncepcija. Bendrovė pristatė stulbinantį naują koncepcinį modelį „Mission X“.

„Porsche“ pristatė stulbinantį naują koncepcinį modelį „Mission X“. Visiškai elektrinis hiperautomobilis radikaliai nukrypsta nuo įprastos „Porsche“ dizaino tendencijos, tačiau akivaizdu, kad įmonė rimtai žiūri į savo ateitį elektromobilių srityje. „Mission X“ varomas pora elektros variklių, kurių bendra galia siekia 1000 arklio galių.

Tai leidžia automobiliui pasiekti didesnį nei 200 mylių per valandą greitį, o įsibėgėjimo laikas nuo 0 iki 60 mylių per valandą – vos 2,5 sekundės.

„Mission X“ taip pat turi 900 voltų akumuliatorių, kuris nuvažiuoja daugiau nei 300 mylių. Dizaino požiūriu „Mission X“ nepanašus į nieką, ką „Porsche“ išleido praeityje. Automobilis pasižymi aptakiu, aerodinamišku kėbulu, kuriame dominuoja didelis panoraminis priekinis stiklas ir pora į viršų atidaromų durų. Interjeras yra toks pat įspūdingas, o minimalistinio dizaino dėmesys sutelkiamas į vairuotoją.

Porsche has not yet announced any plans to put the Mission X into production, but it is clear that the company is using the concept car to showcase its future vision for electric vehicles. The Mission X is a bold and ambitious statement from Porsche, and it is sure to turn heads wherever it goes.

„Porsche“ dar nepaskelbė jokių planų pradėti gaminti „Mission X“, tačiau akivaizdu, kad bendrovė naudoja koncepcinį automobilį, kad parodytų savo ateities viziją dėl elektromobilių. „Mission X“ yra drąsus ir ambicingas „Porsche“ pareiškimas, kuris neabejotinai nustebins visus, kas jį pamatys.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas