Itin galingas rankinis siurblys dabar gali būti Jūsų: tokios galios už tokią žemą kainą dar būsite nematę, pasinaudokite pasiūlymu jau dabar!

Arnas Balčiūnas

2022-11-05, 15:45 (atnaujinta 2022-11-06, 09:52)

0 komentarų

Nors namų valymo siurblio išradimui jau daugiau nei 100 metų, o šie prietaisai ištobulėjo tiek, kad visiškai neprimena pusę kambario užėmusio savo prosenelio, šis namų ruošos darbas daugeliui vis dar kelią galvos skausmą. Siurblį dažniausiai vis dar reikia traukti iš spintos ar sandėliuko, prijungti žarną, o neretai ir sunkiai tempti į kitą būsto aukštą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Itin galingas rankinis siurblys dabar gali būti Jūsų: tokios galios už tokią žemą kainą dar būsite nematę, pasinaudokite pasiūlymu jau dabar!

Tačiau šiomis dienomis tai tikrai nėra būtina – Kinijos gamintojas „Proscenic“ siūlo lengvą ir pigų rankinį siurbliuką, kuris kainuoja gerokai mažiau nei didžiųjų gamintojų produktai. Ir svarbiausia, kad jis visiškai nenusileidžia savo kokybe.

Internetinėje parduotuvėje „Geekbuying“ dabar galima įsigyti „Proscenic P11“ rankinį dulkių siurblį, kurio kaina siekia tik 138,07 eurus, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą NNNALLPP11. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Nepaisant to, jog tai yra ganėtinai pigus produktas, jis tikrai neatrodo kaip vienas tų pigių siurblių ir maisto prekių parduotuvės. „Proscenic P11“ korpusas nudažytas nesenstančia ir prie visko derančia pilka spalva, o dizainui pasirinkta minimalizmo strategija. Čia nerasite jokių nereikalingų detalių, užraitymų ar blizgučių - grakščios linijos ir formos kuria solidų įspūdį.

Kaip ir galima tikėtis, pagrindinis „Proscenic P11” arkliukas - kompaktiškas dydis. Prietaisas gali veikti kaip nedidelis rankinis siurbliukas, o prireikus - prie jo tvirtinamas ilginamasis vamzdis, tinkantis rimtam namų valymui. Labai svarbu ir tai, jog siurblio svoris siekia vos 2,8 kilogramo, tad galėsite pamiršti pavargusias rankas ir nugarą - siurbimo procesas taps vienu dideliu malonumu.

Pereikime prie dramblio kambaryje - „Proscenic P11” pasižymi net 26000 Pa siurbimo galia ir pagal šį kriterijų yra tiesiog nepralenkiamas. Kodėl tai svarbu? Stipresnis vakuumas garantuoja, kad kilimuose neliks dulkių, o pats siurbimo procesas bus kur kas trumpesnis ir efektyvesnis. Visa tai dėl pažangaus 450W pajėgumo elektrinio motoro ir patentuoto horizontalaus cikloninio mechanizmo. Žodžiu, „Proscenic” yra tikri siurblių inovatoriai, tad pirkdami jų produktą visada būsite keletu žingsnių priekyje.

Surinkti nešvarumai keliauja į didelį 0,6 litro talpos bakelį, kuris leidžia išsiurbti didžiulį plotą be erzinančio tuštinimo, o prireikus tai padaryti, veiksmas yra nesunkus ir sklandus.

Kita vertus, rankinio siurblio pagrindinis pirkimo argumentas yra jo naudojimo patogumas. Kuriame nors namų kampe ant sienos pritvirtinate pakuotėje pridedamą įkrovimo stotelę ir nuolat joje laikote šį prietaisą. Staiga prireikus, lengvai jį išsiimate, nusinešate į reikiamą vietą ir išsiurbiate - jokių laidų, sunkaus nešimo ar kitų tradicinių siurblių problemų.

Tiesa, ankstesni rankiniai siurbliai turėjo vieną problemą - pilnai įkrauti tegalėjo siurbti vos 15-30 minučių. Galbūt to ir pakanka greitam dulkių kambaryje ar augintinio iš lauko prineštų nešvarumų surinkimui, bet tik ne didelio būsto išvalymui. Laimė, bendrovė atsižvelgė į šią problemą ir „Proscenic P11” aprūpino net aštuoniomis 2500mAh talpos baterijomis, kurios leis be sustojimo siurbti net 53 minutes.

Kaip jau minėjome, dabar šis rankinis dulkių siurblys parduodamas tik už 138,07 eurus, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą NNNALLPP11. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas