Puikių galimybių „Xiaomi“ ventiliatorius nekainuoja nė 70€: itin tylus veikimas ir neįtikėtinai greitas pristatymas į Jūsų namus!

Partnerio turinys

2021-08-15, 16:30 (atnaujinta 2021-08-15, 19:25)

0 komentarų
Puikių galimybių „Xiaomi“ ventiliatorius nekainuoja nė 70€: itin tylus veikimas ir neįtikėtinai greitas pristatymas į Jūsų namus!

Kinijos kompanija „Xiaomi“ savo asortimente turi gausybę įvairiausių produktų. Daugelis puikiai žino šios bendrovės kuriamus išmaniuosius telefonus, kompiuterius, elektrinius paspirtukus ir gausybę kitų elektronikos gaminių. „Xiaomi“ savo asortimente turi ir oro ventiliatorių, kurie karštas dienas paversti vėsiomis ar tiesiog suteikti vėsumo pojūtį Jūsų biure.

Dabar internetinėje parduotuvėje „Cafago“, Jūs galite įsigyti „Xiaomi Mijia 1X“ ventiliatorių, kurio kaina siekia vos 67,99 euro. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta paminėti ir tai, jog produktas atkeliaus iš Vokietijoje esančio sandėlio, o į kainą jau įskaičiuoti ir visi reikiami mokesčiai, todėl Jums nereikės sukti galvos dėl papildomų išlaidų. Dar vienas privalumas – pardavėjas produktą Jums išsiųs vos per 24 darbo valandas.

Vienas svarbiausių faktorių renkantis ventiliatorių – jo skleidžiamo triukšmo lygis. Maksimalus „Xiaomi Mijia DC Standing Fan 1X“ įrenginio skleidžiamo triukšmo lygis siekia vos 26,6 dB, o tai reiškia, kad jis veiks labai tyliai ir yra puikiai tinkamas naudoti net ir naktį. Verta paminėti ir tai, jog šis „Xiaomi“ produktas naudoja DC variklį, kuris užtikrina stabilų veikimą, lengvai keičiamą jo greitį bei didelį parinkčių kiekį vartotojui.

„Xiaomi“ sukurtas ventiliatorius gali būti pakreiptas nuo 30 iki 120 laipsnių kampu, o pirkėjai galės pasirinkti net iš 100 skirtingų pūtimo greičių. Atsižvelgiant į šio „Mijia DC Standing Fan 1X“ kainą – tai yra tiesiog puikios savybės. Žinoma, jis turi ir tam tikrų išmanių funkcijų – tokių kaip automatinis išsijungimas ar pan.

Nesunku nuspėti, jog „Xiaomi Mijia DC Standing Fan 1X“ veikia su „Mi Home“ programėle, kuria gali naudotis tiek „Android“, tiek ir „iOS“ išmaniųjų telefonų turėtojai. Žvelgiant į šio kinų skurto produkto nuotraukas, nesunku pastebėti ir stilingą jo dizainą. „Xiaomi“ ventiliatorius yra 95 cm aukščio, o ant jo rasime ir keturis valdymo mygtukus, kurie leis atlikti svarbiausius pakeitimus.

Kaip jau minėjome, dabar šis išmanusis „Xiaomi“ ventiliatorius kainuoja tik 67,99 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta paminėti ir tai, jog produktas atkeliaus iš Vokietijoje esančio sandėlio, o į kainą jau įskaičiuoti ir visi reikiami mokesčiai, todėl Jums nereikės sukti galvos dėl papildomų išlaidų. Dar vienas privalumas – pardavėjas produktą Jums išsiųs vos per 24 darbo valandas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas