Internetinis juokelis tapo realybe: „Microsoft“ pristatė specialų „Xbox“ produktą

Lukas Snarskis

2021-06-14, 16:55 (atnaujinta 2023-02-10, 16:26)

0 komentarų
Internetinis juokelis tapo realybe: „Microsoft“ pristatė specialų „Xbox“ produktą

2019 metų žaidimų apdovanojimuose pademonstruota naujoji „Microsoft Series X“ konsolė buvo tapusi internetine pajuoka. Internautai netruko palyginti naujos kartos konsolės su šaldytuvu, o vėliau į tai sureagavo ir pats gamintojas. „Microsoft“ tuomet nusprendė kai kuriems apžvalgininkams išsiųsti „Series X“ šaldytuvus, kurie atrodo kaip naujasis jų žaidimų kompiuteris.

Ir tuo viskas nesibaigė. „Xbox“ marketingo vadovas Aaronas Greenbergas šių metų balandžio mėnesį pasidalino įrašu, kuriame kvietė visus dalyvauti „Twitter“ balsavime dėl geriausius pranešimus šiame tinkle kuriančios kompanijos vardo. „Xbox“ tuomet varžėsi su „Skittles“, o A.Greenbergas paskelbė, jog jeigu jiems pavyks laimėti – bus sukurtas „Xbox Series X“ mini šaldytuvas. Taip ir įvyko.

Vakar įvyko „Microsoft“ pristatymas, kurio metu buvo oficialiai pristatytas ir naujasis „Xbox Mini Fridge“ šaldytuvas. Akivaizdu, jog „Microsoft“ ir „Xbox“ kolektyvas nusprendė laikytis savo pažadų ir tai kas buvo priimta kaip juokelis – tapo realybe. „Xbox“ mini šaldytuvas aprūpintas naujausia aušinimo sistema, o jo dizainas – identiškas kaip ir „Series X“ žaidimų kompiuterio.

Pranešama, jog „Microsoft“ naujiena prekyboje turėtų pasirodyti šių metų pabaigoje, prieš pat didžiąsias metų šventes. Bent jau kol kas, „Xbox Mini Fridge“ kaina nėra skelbiama. O Jūs ar norėtumėte tokio suvenyro? Pasidalinkite savo įspūdžiais komentaruose.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas