„Xiaomi” pristatė naują karšto oro gruzdintuvę – „Smart Air Fryer 5.5 l“: sveikesnė maisto gaminimo alternatyva ir išmanus valdymas, kuris nepaliks abejingų

Pranešimas spaudai

2024-09-16, 17:14

0 komentarų

Tarptautinė technologijų kompanija „Xiaomi” pristatė naują karšto oro gruzdintuvę – „Smart Air Fryer 5.5 l“, kuri apjungia modernias technologijas ir patogaus naudojimosi patirtį. Šis modelis skirtas ne tik tiems, kurie siekia sveikiau gaminti, bet ir tiems, kurie maisto ruošą nori paversti malonia rutina.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„Xiaomi” pristatė naują karšto oro gruzdintuvę – „Smart Air Fryer 5.5 l“: sveikesnė maisto gaminimo alternatyva ir išmanus valdymas, kuris nepaliks abejingų

„Smart Air Fryer 5.5 l“ pasižymi 5,5 litro talpa, leidžiančia paruošti patiekalus šeimai ar draugų kompanijai. Gruzdintuvė naudoja karšto oro cirkuliacijos technologiją, kuri padeda sumažinti aliejaus poreikį, leidžiant gaminti sveikiau.

Integruotas išmanusis valdymas per „Mi Home“ programėlę suteikia galimybę kontroliuoti įrenginį nuotoliniu būdu, taip pat galima naudotis iš anksto nustatytais gaminimo režimais ir kurti asmeninius receptus.

„Džiaugiamės galėdami pristatyti naują karšto oro gruzdintuvės modelį, kuris atitinka šiuolaikinius vartotojų poreikius. Šis įrenginys yra puikus pavyzdys, kaip technologijos gali padėti gaminti sveikiau, paprasčiau ir patogiau“, – teigia „Xiaomi“ atstovas Lietuvoje.

Sveikesnė maisto gaminimo alternatyva

Vienas iš pagrindinių įrenginio privalumų – reguliuojama temperatūra, kuri gali svyruoti nuo 40°C iki 200°C. Šis platus temperatūrų pasirinkimas leidžia gruzdintuve gaminti įvairius patiekalus bei pasirinkti skirtingus režimus – pavyzdžiui, džiovinimas ar kepimas griliuje. Tai suteikia vartotojui daugiau lankstumo ruošiant įvairių tipų maistą: džiovinant vaisius, skrudinant riešutus ar kepant daržoves.

Taip pat ši gruzdintuvė naudoja 360° karšto oro cirkuliacijos technologiją, kuri tolygiai paskirsto karštį po visą indą. Dėl šios technologijos galima drąsiai sumažinti aliejaus naudojimą arba jo visai atsisakyti, bet maistas ir toliau išlieka traškus iš išorės bei sultingas viduje, o lyginant su tradiciniais kepimo būdais ši funkcija leidžia mėgautis sveikesniu maistu.

Išmanus valdymas

Integruotas išmanusis valdymas per „Mi Home“ programėlę suteikia galimybę įrenginį valdyti nuotoliniu būdu. Tai reiškia, kad naudotojai gali pradėti ar sustabdyti kepimo procesą, nustatyti laiką bei temperatūrą net nebūdami šalia įrenginio. Be to, programa siūlo įvairius iš anksto nustatytus gaminimo režimus bei galimybę kurti asmeninius receptus, todėl įrenginys gali prisitaikyti prie individualių vartotojų poreikių.

„Smart Air Fryer 5.5 l“ taip pat išsiskiria savo intuityviu jutikliniu ekranu, kuris leidžia lengvai ir greitai atlikti reikalingus nustatymus. Be to, gruzdintuvė yra pagaminta taip, kad ją būtų lengva valyti – tiek išorė, tiek indas yra atsparūs nešvarumams, todėl kasdienis naudojimas tampa dar patogesnis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas