Slapto pirkėjo tyrimas: Šiaulių bankas pasiekė aukščiausią klientų aptarnavimo kokybės kartelę

Pranešimas spaudai

2024-02-11, 09:00

0 komentarų

Šiaulių bankas pasiekė aukščiausią klientų aptarnavimo kokybės kartelę – surinko maksimalius kokybės vertinimo rodiklius aptarnaudamas klientus tiek gyvai – skyriuose, tiek telefonu, rodo bendrovės „Dive Lietuva“ užsakymu 2023 m. atliktas slapto pirkėjo tyrimas.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Slapto pirkėjo tyrimas: Šiaulių bankas pasiekė aukščiausią klientų aptarnavimo kokybės kartelę

Tyrimo duomenimis, Šiaulių bankas tiek pagal klientų aptarnavimo bankų skyriuose kokybę, tiek ir pagal aptarnavimą telefonu pasiekė aukščiausią - 100 proc. kokybės rodiklį. Palyginti, vidutinis bankų Lietuvoje klientų aptarnavimo rodiklis gyvų vizitų metu siekia 95,8 proc., o aptarnavimo telefonu – 94 proc. Tyrėjai iš viso analizavo 6 Lietuvoje veikiančius komercinius bankus.

Dive Lietuva“ duomenimis, Šiaulių bankas į geriausiai Lietuvoje klientus aptarnaujančių bankų trejetuką patenka jau pastaruosius septynerius metus, kuomet atliekami slapto pirkėjo tyrimai – nuo pat 2017 metų. Pagal klientų aptarnavimo kokybę banko skyriuose Šiaulių bankas geriausiu buvo pripažintas 2018, 2019 ir 2022 metais, o pagal aptarnavimo telefonu kokybę geriausiu tapo 2021 metais.

„Mums pavyko ne tik pasiekti, bet ir išlaikyti aukščiausią klientų aptarnavimo kokybės kartelę tiek gyvai, tiek ir telefonu aptarnaujant klientus. Mūsų požiūris į klientą ir jo aptarnavimą geriausiai atspindi ambicingus tikslus – tapti geriausiu banku Lietuvoje. Banku, kuris kuria geriausią klientų patirtį, derina patogiausią klientų aptarnavimą tiek skaitmeniniuose kanaluose, tiek gyvai. Tai puikus atspirties taškas toliau užtikrintai judėti į priekį“, – sako Šiaulių administracijos direktorius Vytautas Sinius.

Apskritai bankinio sektoriaus pasiekiama kokybės kartelė Lietuvoje yra pakelta labai aukštai – bankai gerokai lenkia tokius sektorius, kaip telekomunikacijos ar vaistinės.

Atliekant tyrimą vertinami svarbiausi klientų aptarnavimo kriterijai – nuo skyriaus aplinkos, darbuotojų išvaizdos, pirmojo kontakto iki poreikių išsiaiškinimo, sprendimo pasiūlymo, papildomo pardavimo, bendravimo įgūdžių.

Slapto pirkėjo tyrimą „Dive Lietuva“ atliko 2023 metų pabaigoje lapkričio-gruodžio mėnesiais. Buvo vertinami Lietuvoje veikiantys „Swedbank“, SEB, „Luminor“, Šiaulių bankas, „Citadele“ ir Medicinos bankas (nuo šiol „Urbo“).

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas