Tokių nuolaidų dar būsite nematę: apsiperkant „Aliexpress“ dabar galite sutaupyti krūvas pinigų, o mes turime išskirtinius kuponus bei neįtikėtinus pasiūlymus tik jums

Partnerio turinys

2023-10-07, 17:00 (atnaujinta 2023-10-07, 19:27)

0 komentarų

Šiais laikais internete gali rasti pačių įvairiausių dalykų. Daugelis mūsų internetu perką ne tik maisto produktus, bet ir elektroniką. Niekam ne paslaptis, jog kiniškos parduotuvės dažnai siūlo žemesnę kainą nei Lietuvos pardavėjai, o dėl šios priežasties itin populiari yra „Aliexpress“ platforma.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Tokių nuolaidų dar būsite nematę: apsiperkant „Aliexpress“ dabar galite sutaupyti krūvas pinigų, o mes turime išskirtinius kuponus bei neįtikėtinus pasiūlymus tik jums

Nenumaldomai artėjant didžiausioms šių metų šventėms – daugelis jau pradėjo pasiruošimą. Nors šventinis periodas prasidės tik už kelių mėnesių, tačiau jau dabar galima pradėti pasiruošimą, o tuo pačiu ir sutaupyti nemažai pinigų.

Pirmosios akcijos pasiekė ir „Aliexpress“ platformą, kurioje galima rasti daugybę produktų su įspūdingomis nuolaidomis. Visą šį mėnesį šioje internetinėje prekyvietėje taikomos nuolaidos net iki 70 proc., o pačius geriausius pasiūlymus galite rasti paspaudę čia.

Šiuo metu „Aliexpress“ galioja ir specialūs nuolaidos kodai, kurie padės sutaupyti papildomai. Panaudoję nuolaidos kodą OT6 jūs gausite papildomą 5,31 eurų nuolaidą, kuomet perkate už daugiau nei 44,27 eurus. Jeigu ketinate išleisti daugiau nei 106,24 eurus – tuomet panaudokite nuolaidos kodą OT14 bei sutaupykite papildomus 12,40 eurus.

Tarp išparduodamų produktų jūs galite rasti ne tik įvairiausių telefonų priedų, išorinių baterijų, įkroviklių ar kitos smulkios elektronikos. Dabar galima įsigyti ir puikią planšetę už itin žemą kainą. Pavyzdžiui, „Lenovo Xiaoxin Pad 2022“ šiuo metu kainuoja vos 108,22 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Xiaoxin Pad 2022 su 4 GB RAM ir 128 GB vidinės atminties

Pažvelkime į pagrindinius „Xiaoxin Pad 2022“ modelio privalumus. Visų pirma, ši planšetė aprūpinta 10,6 colių įstrižainės OLED ekranu su 2K raiška. Verta paminėti ir tai, jog ekranas aprūpintas HDR 10 palaikymu, o taip pat ir 100 proc. DCI-P3 spalvų gama. Šis įrenginys pasižymi ir mažu mėlynos spalvos skleidimu, ką patvirtinta ir „TUV Rheinland“ sertifikatas.

Ši „Lenovo“ planšetė aprūpinta ir metaliniu korpusu, o jos storis siekia vos 7,45 mm. Akivaizdu, kad įrenginys yra itin lengvas ir patogus, tačiau tai dar ne viskas. „Xiaoxin Pad Pro“ modelis veikia su „Qualcomm Snapdragon 680“ procesoriumi bei turi 4 operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią dar galima praplėsti ir atminties kortele.

Dar vienas puikus pasiūlymas į kurį verta atkreipti dėmesį – tai belaidžiai „Lenovo QT81 TWS“ ausinukai. Dabar juos galima įsigyti vos už 13,61 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Jos ne tik gali pasigirti naujausio Bluetooth 5.0 standarto palaikymu, kur kas geresne už konkurentų garso kokybe, bet ir veikti kaip atsarginė baterija jūsų telefonui.

Visiškai belaidžiai „Lenovo QT81 TWS“ ausinukai

Dauguma pigių visiškai belaidžių ausinių renkasi vieną iš dviejų dizaino kelių - arba begėdiškai kopijuojama „Apple AirPods” išvaizda arba kuriama kažkas panašaus į pigiąsias „Xiaomi AirDots”. Laimė, „Lenovo”, būdama viena didžiausių ir patikimiausių Kinijos technologijų kompanijų, pasielgė sąžiningai ir sukūrė išties akį traukiantį dizainą. Ausinių dėklas dėl didelės viduje montuojamos baterijos yra platus, tačiau ganėtinai plonas, todėl puikiai įsitaisys kišenėje.

Patys ausinukai taip pat grakštūs - kotelis plokščias, bet ne apvalus, ant jo puikuojasi „Lenovo” logotipas ir blizgus apskritimas todėl ausyse neatrodo kaip beviltiški „AirPods” klonai, o į ausis įstatomas konstrukcijos tipas be guminių pagalvėlių nesijausti pernelyg izoliuotam nuo aplinkos. Gera žinia yra tai, kad ausinės turi IPX4 atsparumo vandeniui sertifikatą, todėl joms bus nebaisūs lietaus ar prakaito lašai.

Bendro dėklo ir ausinukuose esančių baterijų rezervo užteks net 30 valandų muzikos klausymo. Kitaip tariant, akumuliatoriaus energijos rezervas toks didelis, jog galėsite perklausyti maždaug 450 dainų, kol reikės susirasti įkroviklį. Visgi „Lenovo QT81” po skvernu slepia dar vieną funkciją - dėklo viduje montuojama 1200mAh ir USB-A jungtis korpuse leis kritiniu atveju įkrauti savo išmanųjį telefoną, tereikės USB laido. Labai patogu ir naudinga žiemos laikotarpiu, kai šaltas oras spaudžia paskutinį kvapą iš elektronikos įrenginių baterijų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas