Banko klientai sulaukė kritinio perspėjimo: ir vėl siautėja sukčiai, pateikiama svarbiausia informacija, kuri padės apsaugoti jūsų turimas santaupas

Pranešimas spaudai

2024-02-19, 19:27

2 komentarai (-ų)

Pastaruoju metu gyventojai sulaukia itin daug sukčių SMS žinučių, kuriose informuojama apie neva turimą skolą Valstybinei mokesčių inspekcijai. Tačiau tai ne vienintelė gudrybė, kurią pastaruoju metu naudoja internetinėje erdvėje siautėjantys sukčiai.

„FunWater SUP“ pripučiamos irklentės tik už 141 eurą su nuolaidos kodu NNNDFUYHA1. Spauskite čia, kad įsigyti.
Banko klientai sulaukė kritinio perspėjimo: ir vėl siautėja sukčiai, pateikiama svarbiausia informacija, kuri padės apsaugoti jūsų turimas santaupas

Internetinėje erdvėje – tikras sukčių darbymetis. Pastaruoju metu gauname įvairiausių pranešimų apie bandymus apgauti prisidengiant VMI ar kažkurio Lietuvoje veikiančio banko vardu. Dabar priminimą siunčia ir Šiaulių banko atstovai.

Šiaulių bankas primena, jog savo klientams nesiūlo pinigų ar kitų vertingų prizų, nesiunčia nuorodų ir neprašo prisijungti prie savo paskyrų bei atskleisti banko kortelės ar sąskaitos numerio ir prisijungimo duomenų.

Pažymima ir tai, jog klientai neturėtų su „Smart-ID“ ar „Mobile-ID“ tvirtinti jokių mokėjimų, kuriuos inicijavo ne patys. Bet koks duomenų pateikimas asmenų, prisistatančio banko vardu, prašymu, gali lemti vagystę iš Jūsų sąskaitos.

Šiaulių bankas niekada neprašo Jūsų pateikti prisijungimo prie sąskaitos ar mokėjimų tvirtinimo duomenų. Saugokite šią informaciją.

Prie elektroninės bankininkystės junkitės tik per oficialią banko svetainę https://e.sb.lt/ rekomenduojame adresą suvesti patiems arba jungtis iš Šiaulių banko interneto svetainės www.sb.lt.

Būkite budrūs – sukčiai nesnaudžia ir ieško vis naujų būdų išvilioti Jūsų pinigus.

2 komentarų

Ne aklas

Argi zmonem dar neaisku, kad sukciai ir yra tie patys bankai arba su jais glaudziai bendradarbiaujantys asmenys. Kaip kitaip sia visa informacija: el.pasta, tel.nr. sukciai suzino? Mes gyvename teroristineje valstybeje kai netik privacios institucijos, bet ir pati vyriausybe eina pries savo piliecius. Toliau taikykites su grynuju pinigu draudimu ir tokios aferos ateityje palies kiekviena.

Taip

Norint bet kokiu klausimu susijungt su swed banku,auto atsakiklis prašo suvest ID ir pin generatosiaus koda,ar čia ne pratinimas ir pagalba sukčiams,skaitau tai aukščiausio lygio sugalvotas apsurdas,o gal ir savotiška afera

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas