Didieji Lietuvos bankai perspėja daugelį lietuvių: pateikiama visa svarbiausia informacija, kurią privalo žinoti artėjant šventiniam periodui, sužinokite kas keisis

Tomas Eidukevičius

2023-12-20, 10:35

1 komentaras

Gruodžio pabaiga – tikras švenčių maratonas. Ir šv. Kalėdos, ir Naujųjų metų išvakarės. O kur dar dovanos ir vaišėmis nukrauti stalai. Tačiau tuo pačiu tai ir ne darbo dienos daugeliui iš mūsų. Tačiau ilgoms išeiginėms reikia ir tinkamo pasiruošimo.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Didieji Lietuvos bankai perspėja daugelį lietuvių: pateikiama visa svarbiausia informacija, kurią privalo žinoti artėjant šventiniam periodui, sužinokite kas keisis

Didieji Lietuvos bankai informuoja apie besikeičiančius paslaugų teikimo terminus ar darbo laikus. Svarbiausią informaciją savo klientams jau yra pateikę trys bankai – tai SEB, „Luminor“ ir Šiaulių bankas.

SEB bankas teikia momentinių mokėjimų paslaugą, todėl gruodžio 24–26 dienomis ir sausio 1 dieną galėsite pervesti lėšas iki 15 000 eurų į „Swedbanko“, „Luminor“, „Citadelės“, Šiaulių banko ir daugelį kitų Lietuvos ir užsienio bankų, priimančių momentinius mokėjimus.

Banko išplatintame pranešime teigiama, jei pervedama suma viršija 15 tūkst. eurų, lėšos pervedamos į momentinių mokėjimų nepriimantį banką ar yra kita negu eurais valiuta, pinigai į gavėjo sąskaitą bus įskaityti kitą darbo dieną po švenčių dienos. Pažymima ir tai, jog lėšos į sąskaitas SEB banke ir iš jo, jei ir mokėtojas, ir gavėjas yra banko klientai, bus pervedamos kaip įprastai ir įskaitomos iš karto.

SEB teigia, jog lėšas iš kito banko švenčių metu SEB banko klientai galės gauti, jei siuntėjo bankas teikia momentinių mokėjimų paslaugą. Švenčių dienomis atsiskaityti banko mokėjimo kortelėmis ir pasiimti grynųjų pinigų iš bankomatų bus galima įprasta tvarka.

„Luminor“ bankas informuoja, kad gruodžio 25 - 26 dienomis, pirmadienį ir antradienį, bei 2024 m. sausio 1 dieną, pirmadienį, pervedimai eurais ir kita valiuta į Lietuvoje ir užsienyje registruotus bankus nebus vykdomi. Banko pranešime pažymima, jog pervedimai banko viduje ir momentinių mokėjimų įskaitymas vyks įprastai. Privatūs klientai galės siųsti momentinius mokėjimus iki 1 000 eurų.

Analogiška informacija dalinasi ir Šiaulių banko atstovai. Banko pranešime teigiama, jog pervedimai į sąskaitas Šiaulių banke, kai ir mokėtojas, ir gavėjas yra banko klientai, bus pervedami įprastai ir įskaitomi iš karto. Lėšas iš kito banko šventiniu laikotarpiu Šiaulių banko klientai galės gauti, jei siuntėjo bankas teikia momentinių mokėjimų paslaugą.

1 komentarų

Zita

Mieli broliai dirbtinis intelektas ,greitai mus užčipuos ir iš viso ar nebus kad žmonės į bankus pinigų nebedės .Bet varys i Kolumbija kasti aukso .Ir vėl bus karas.Karui nesibaigus pinigų jau nebeduos nei Amerika nei Lietuva Nei vargšai ukrainiečiai bei rusų kilmės žmonija kurios pilna visame pasaulyje Gal jau gana ta plastmasę dusinti pasaulį tiek kiniečiams tiek rusų diktatūros gerbėjams .Jums megaila savo brolių seserų .na nieko nepagamino tie žmonės apart ginklų kuriuo galima žemės planeta paversti į negyvų nominalų ir beverčių buvusių pinigų kurie buvo kiekvienos šalies nacionaline vertybę savo išgyvenimo tikslams .bet nebaryti Dievo
Į medį .Kad iš to intelekto vėžys kurio vardu.Žmogis sukūrė baisiausia ligos degnozę tai vėžys .Jų nebūtų jeigu Pranašū ranka .parašyta Pagal kūrėja kad.Gyvenimas duotas kiekvienam žmogui neveltui už viską reikia mokėti .bet pati brangiausia kaina kas ??? SVEIKATA .KAD KI BŪTŲ NORMALI IR DIEVAS MATYTŲ ŽMONĖSE MEILĘ BET NE ROBOTUS MANAU KAD VISKAS STOTŲ I SAVO VIETAS .BET NE DIRBTINA OBELĮ KURIOS OBUOLIAI BŪTŲ BESKONIO IR UŽ JOKIUS PINIGUS JŪ NENORĖTUM PIRKTI .TAI ŠTAI MIELI ŽMONĖS POLITIKAI GANA TYČIOTIS IŠ DIEVO IR JO SUKŪRTO GYVO PASAULIO KURIAME MES TURIME IR ŽINOME KAD DIEVO DOVANOS STEBUKLINGOS JOS MUS MOKINA NUO MAŽUMĖS .TAI MANAU KAD VISKAS KAS DAROMA TURI BŪTI SAIKINGA IR IŠ LĖTO .STENKTIS REIKIA DIRBTI .REIKIA IŠMOKTI LAOMĖTI BE DOPINGO .JEIGU GERTI ALHOGOLI BET KAD RYTE NEREIKĖTŲ VAISTŲ O VAISTAI TAMPA NARKOTIKŲ KURIS ILGAI.NAUDOJAMAS TAMPA NARKOTIKŲ .IR LALAME MES VIENI .KITUS .TAI GANA TU NESAMONINGŲ RAŠLIAVŲ IR PRPGRAMINIŲ KVAILŲ CITATŲ KURIOS VRRČIA VEMTI

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas