Į skaitmeninio meno rinką žengia ir „Ferrari“: automobilių gamintojas sudarė sutartį su technologijų kompanija

Arnas Balčiūnas

2021-12-29, 08:30

0 komentarų
Į skaitmeninio meno rinką žengia ir „Ferrari“: automobilių gamintojas sudarė sutartį su technologijų kompanija

Skaitmeninio turto ir meno, dar vadinamo NFT (angl. non-fungible token), sritis pastaruoju metu išgyvena neregėtą pakilimą. Į lietuvių kalbą šią sąvoką būtų galima išversti kaip nepakeičiami žetonai. Į šią sritį pasineria ir vis daugiau gerai žinomų ženklų, o tarp jų – ir automobilių gamintojai.

„Ferrari“ pasirašė ilgalaikę bendradarbiavimo sutartį su Šveicarijos technologijų įmone „Velas Network“ dėl skaitmeninio turinio kūrimo savo gerbėjams. Nuo kito sezono skaitmeninių produktų ir paslaugų tiekėjas „Velas“ taps „Ferrari“ „Formulė 1“ lenktynių komandos partneriu.

„Be to, „Velas“ bus pagrindinis „Ferrari Esports“ serijos, internetinės „Prancing Horse“ serijos, ir „Ferrari“ „Esports“ komandos, kuri varžysis „F1 Esports Series“, oficialiame skaitmeniniame čempionate, kuriame varžosi visos originaliame F1 dalyvaujančios komandos, rėmėjas.“, – sakoma oficialiame bendrovės pranešime.

„Velas“ yra pirmaujanti „blockchain“ technologijos ir nepakeičiamų žetonų tiekėja.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas