Lietuvoje laikantis vasariškiems orams - „Bolt Food“ naujienos: dabar maisto pristatymas galimas ir į miestų parkus bei paplūdimius

Pranešimas spaudai

2024-07-05, 16:34

0 komentarų

Lietuvoje laikantis vasariškiems orams, o gyventojams savaitgaliais vis dažniau laiką leidžiant gamtoje bei prie vandens telkinių, maisto pristatymo platforma „Bolt Food“ praneša, kad restoranų patiekalus bei virtualių „Bolt Market“ parduotuvių asortimentą miestuose pristato ir į vietas po atviru dangumi.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
Lietuvoje laikantis vasariškiems orams - „Bolt Food“ naujienos: dabar maisto pristatymas galimas ir į miestų parkus bei paplūdimius

„Nors dažniausiai maisto pristatymą siejame su greitais darbo pietumis ar jaukiu vakaru namuose, kurjeris užsakymą gali pristatyti ne tik į namus ar biurą, bet ir į pamėgtas žaliąsias miestų erdves ar vietas prie vandens. Tai leidžia sutaupyti laiko apsipirkinėjant ar gaminant ir užtikrina produktų šviežumą, jei norisi gamtoje praleisti kiek daugiau laiko“, – sako „Bolt Food“ regiono vadovas Justinas Bambalas.

Anot J. Bambalo, kurjeriai užsakymus gali pristatyti į daugelį miestų paplūdimių, pavyzdžiui, Vilniuje – į populiarius Žirmūnų, Salotės, Gėlužės, Valakampių, Kaune – į Panemunės bei Lampėdžių paplūdimius, taip pat į daugelį miestų paplūdimių Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Mažeikiuose, Jonavoje.

„Be to, maistą per „Bolt Food“ programėlę užsisakyti gali ir gyventojai, leidžiantys laisvalaikį miestų parkuose – tai, ko reikia piknikui, kurjeris pristatys ten, kur galės vietą pasiekti automobiliu ar kita kurjerio naudojama transporto priemone“, – sako J. Bambalas.

Vilniuje ir Kaune veikiančių virtualių „Bolt Market“ parduotuvių vadovė Emilija Dadonaitė priduria, kad pristatymo platformų prieinamumas miestų parkuose ir paplūdimiuose naudingas ne tik dėl galimybės užsisakyti šviežių produktų, gėrimų ar kitokių iškylai reikalingų produktų, bet ir pritrūkus kitų gamtoje praverčiančių prekių, pavyzdžiui, apsaugai nuo saulės ar vabzdžių skirtų priemonių, kurių užsakymų kiekiai išauga vasaros savaitgaliais.

„Dar pastebime augančią lengvų, sveikų užkandžių paklausą, taip pat daugiau perkama grilinimui skirtų produktų, gaiviųjų gėrimų ir, žinoma, ledų“, – sako E. Dadonaitė.

„Bolt“ platformos atstovai pabrėžia, kad pateikiant užsakymą per „Bolt Food“ programėlę, ypač užsisakant į atviras erdves, visada naudinga palikti komentarą kurjeriui su paaiškinimu, kaip geriausia rasti vartotoją.

„Bolt Food“ partneriai kurjeriai užsakymus pristato Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Marijampolėje, Mažeikiuose, Jonavoje ir Palangoje. Virtualios „Bolt Market“ parduotuvės šiuo metu veikia Vilniuje ir Kaune.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas