Naujoje „Tele2 Verslui“ reklamoje atrasite ir save: šmaikščiai žvelgiama į įsisenėjusius verslo stereotipus

Pranešimas spaudai

2022-09-26, 12:00

0 komentarų

Startavo nauja mobiliojo ryšio operatoriaus „Tele2“ įvaizdžio kampanija verslui, kurios ašis – stereotipai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Naujoje „Tele2 Verslui“ reklamoje atrasite ir save: šmaikščiai žvelgiama į įsisenėjusius verslo stereotipus

Naujuose reklaminiuose klipuose šmaikščiai pateikiamos šabloniškos situacijos iš verslo kasdienybės ir akcentuojama operatoriaus užtikrinama laisvė rinktis tai, kas atrodo tinkamiausia pačiam verslui. Verslo klientai geriausiai žino, ko jiems iš tiesų reikia, tad „Tele2“ pritaiko pasiūlymus pagal jų poreikius.

„Mūsų pagrindinis tikslas – daryti kitaip, nei įprasta rinkoje. Daug dėmesio skiriame savo klientų pažinimui, jų poreikių išsiaiškinimui, esame tas partneris, kuris girdi ir pasiūlo tai, ko labiausiai reikia verslo klientams“, – sakė Agnietė Žilinskaitė, „Tele2“ prekių ženklo vadovė.

Lankstūs pasiūlymai verslui

Naujoje operatoriaus reklamoje šmaikščiai perteikiami įsišakniję verslo stereotipai: vaikams atrodo, kad jie yra vadovai ir versle viskas itin paprasta, o draugai mano, jog jiems visada priklauso nuolaida, lyg tai būtų nerašyta taisyklė. Reklaminiame klipe parodomas ir klientų įsitikinimas, kad nėra blogo laiko skambinti, net ir per svarbiausias gyvenimo šventes.

Nors taip žmonės dažniausiai įsivaizduoja verslo kasdienybę, geriausiai apie ją išmano pats verslas. Dėl šios priežasties „Tele2“ siūlo lanksčius pasiūlymus – verslo klientai gali rinktis jiems tinkamiausią išmanųjį pokalbių ir kitų paslaugų planą ir pirmais sutarties metais naudotis neribotais GB. Pasiūlymas galios pasirašius 24 mėn. sutartį.

A. Žilinskaitė teigia, kad apie tai, kas yra puikiai suprantama ir atpažįstama versle, norisi kalbėti šmaikščiai. Reklamoje pasitelktas humoras leidžia būti arčiau kliento ir perteikti itin gerai pažįstamas situacijas.

Augantis verslo klientų segmentas

Remiantis Ryšių Reguliavimo tarnybos (RRT) ataskaitos duomenimis, „Tele2" verslo klientų skaičius užtikrintai auga, o lyginant su pernai antruoju ketvirčiu padidėjo net 12 proc. Anot A. Žilinskaitės, augantį verslo klientų skaičių lemia didelis dėmesys klientams, siekis juos išgirsti, suprasti bei išsiaiškinus pagrindinius poreikius, pateikti jiems geriausią pasiūlymą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas