Užsienio lietuviams tai patiks: jau netrukus galėsite mėgautis „Paramount+“ turiniu

Lukas Snarskis

2021-08-08, 07:45

0 komentarų
Užsienio lietuviams tai patiks: jau netrukus galėsite mėgautis „Paramount+“ turiniu

Britanijos transliuotojas ir telekomunikacijų bendrovė „Sky“ paskelbė apie pasiektą susitarimą su „ViacomCBS“, kad „Paramount+“ transliacijos paslauga būtų įtraukta į platformą Europos rinkose, įskaitant Jungtinę Karalystę, Airiją, Vokietiją, Šveicariją ir Austriją. Po paleidimo kitais metais, ši transliacijos paslauga bus įtraukta į „Sky Cinema“ paketo kainą arba bus prienama kaip priedas kitiems „Sky“ paslaugų klientams.

Komentuodamas „Paramount+“ prieinamumą Europoje, Stephenas van Rooyenas, „Sky“ vykdomasis viceprezidentas ir generalinis direktorius teigė, kad tai dar vienas pavyzdys, kaip yra diegiamos naujovės esamiems „Sky“ klientams bei tokiu būdu yra sutelkiamas visas geriausias turinys vienoje vietoje, kad vartotojai galėtų ir toliau žiūrėti kuo daugiau puikios televizijos programų nei bet kada anksčiau. S.V.Rooeynas taip pat atkreipia dėmesį, kad „Paramount+“ yra puiki paslauga su daugybe fantastiškų filmų ir TV serialų, o naujasis susitarimas su būsima partnere„ViacomCBS“ bus visapusiškai naudingas.

Kad būtų galima stebėti „Paramount+“, kai ji taps prieinama, „Sky“ klientai turės naudotis „Sky Q“ aplikacija, o „Paramount+“ filmai taip pat bus tiesiogiai prieinami iš „Sky“ Jungtinėje Karalystėje, Vokietijoje ir Italijoje.

„Paramount+“ taip pat bus tiesiogiai prieinama klientams minėtose rinkose per „Paramount+“ aplikaciją, skirtą „Android“ ir „iOS“ įrenginiams, taip pat palaikomuose prijungtuose TV įrenginiuose ir OTT platformose. „Sky“ teigia, kad artėjant pristatymui iš anksto paskelbs informaciją apie kainas ir vietinio turinio pasiūlymus, tačiau jau dabar teigiama, kad klientams bus suteikta daugiau nei 10 000 valandų naujausio turinio.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas