Visame pasaulyje buvo sutrikusi „Spotify“ veikla: vartotojai negalėjo naudotis šia muzikos programėle

Lukas Snarskis

2022-03-08, 20:22 (atnaujinta 2022-03-08, 22:07)

3 komentarai (-ų)
Visame pasaulyje buvo sutrikusi „Spotify“ veikla: vartotojai negalėjo naudotis šia muzikos programėle

Antradienį, kiek po 20 valandos, sutriko muzikos platformos „Spotify“ veikla.

Vartotojai praneša apie problemą naudojantis muzikos programėle išmaniuose telefonuose. Vos tik atsidarius „Spotify“, daugelį pasitinka pranešimas, jog įvyko klaida arba informacija apie tai, kad jūs buvote atjungti nuo savo paskyros.

Kol kas nėra žinoma dėl kokių priežasčių sutriko „Spotify“ veikla. Kaip galima matyti tinklalapyje downdetector.com, jau daugiau nei 50 tūkst. vartotojų pranešė apie šį sutrikimą. Per mažiau 20 minučių minėtame puslapyje užfiksuota jau daugiau nei 100 tūkst. pranešimų apie sutrikusį „Spotify“ veikimą.

Pirmieji pranešimai apie „Spotify“ veiklos sutrikimus pasirodė maždaug 20:09 val. Lietuvos laiku. Panašu, jog problemų prisijungiant prie programėlės turi aplikacijos vartotojai visame pasaulyje. Neveikia nei prisijungimas pasitelkiant socialinius tinklus, nei jeigu jungiamasi su el. pašto adresu.

Įdomu tai, jog neveikia ne tik programėlė, tačiau sutriko ir „Spotify“ internetinės svetainės veikla. Bandant patekti į ją – gaunamas pranešimas su klaida arba puslapis visai neužkraunamas.

„Spotify“ jau sureagavo į vartotojų pranešimus ir socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė, jog ieško problemos sprendimų. Sprendimas buvo surastas maždaug 21:39 val. Lietuvos laiku.

3 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas