„WhatsApp“ programėlė pasipildys gausybe naujų galimybių: atnaujinimas bus prieinamas jau netrukus, sužinokite, kokias naujas funkcijas pasiūlys

Lukas Snarskis

2024-06-16, 17:55

0 komentarų

„WhatsApp“ yra viena populiariausių susirašinėjimo programėlių pasaulyje, turinti daugiau nei 2 milijardus aktyvių vartotojų. Tai tapo labai gera priemone pokalbiams, o kūrėjai nuolat pasiūlo naujų funkcijų.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – sutaupykite net iki 70 proc.
„WhatsApp“ programėlė pasipildys gausybe naujų galimybių: atnaujinimas bus prieinamas jau netrukus, sužinokite, kokias naujas funkcijas pasiūlys

Kompanijos „Meta“ valdoma aplikacija sulaukė dar vieno atnaujinimo. „WhatsApp“ atstovai paskelbė apie gausybę vaizdo skambučių patobulinimų. Vienas didžiausių – dabar vaizdo skambučiuose galės dalyvauti iki 32 žmonių.

„WhatsApp“ vaizdo skambučiai dabar palaiko ekrano bendrinimą su garsu. Galiausiai, naudojant kalbančio išryškinimo funkciją, kalbantis asmuo automatiškai paryškinamas ir ekrane rodomas pirmas.

Visas šias funkcijas žadama įdiegti jau artimiausiu metu visiems „WhatsApp“ naudotojams. Be to, programėlės kūrėjai teigia, kad ir toliau „nepaliaujamai skiria daug dėmesio garso ir vaizdo kokybei, kad skambučiai būtų aiškesni, kad ir kur būtumėte“.

Šiuo tikslu neseniai ji pristatė naują kodeką, kuris pagerina skambučių patikimumą. Dėl to skambučiams mobiliaisiais įrenginiais geriau slopinamas triukšmas ir aidas, o naudojantiesiems greitąjį ryšį suteikiama didesnė vaizdo skambučių raiška. Garsas apskritai taip pat turėtų būti aiškesnis, net jei turite prastą tinklo ryšį arba naudojate senesnį įrenginį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas